Skocz do zawartości

Link ze strony głównej czy z podstrony mocniejszy ?

Tomek7777

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli mowa o tym samym serwisie to tak, link ze strony głównej będzie miał większą wartość gdyż przeważnie do strony głównej prowadzi najwięcej linków.

Jeżeli mowa o stronie głównej i podstronie ale innego serwisu to sprawa może wyglądać na odwrót.

Przykładowo wartościowszym linkiem będzie link z podstrony mocnej domeny np. www.tvn.pl/jakastampodstrona/numer/158/

niż ze strony głównej jakiegoś gównianego serwisu.

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Zasady są proste - im więcej "dobrych/mocnych" linków posiada dana podstrona tym większą ma moc link tam umieszczony, liczy się też "tematyczność" danej strony oraz ostatnio mają też coraz większy wpływ przejścia na serwis za pośrednictwem tego linku.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

liczy się też "tematyczność"

A świstak siedzi i zawija w sreberka...

A dobry link to taki gdy prowadzi ze stron w których najważniejsza jest dobra treść która też wpływa na ruch w danym serwisie

A na kiego wuuuja mi ruch z dobrej treści w danym serwisie? Ja chce mieć 1 pozycje na SEX! Myślisz, że gimbaza czyta arty o sexie czy woli 2 minetowe seriale fabularne, gdzie akcja odbywa się od 1 sekundy? No powiedz... jak myślisz?

PS. Jeszcze niedawno pisałem, że zaglądam tutaj, bo to dobra komedia jest, ale od jakiegoś czasu niestety z przykrością muszę stwierdzić, że jest to żenujący kabaret...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie siedzi i nie zawija bo go grypa katalogów zmogła ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie zapominaj, że "tematyczna".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

liczy się też "tematyczność"

A dobry link to taki gdy prowadzi ze stron w których najważniejsza jest dobra treść która też wpływa na ruch w danym serwisie

A na kiego wuuuja mi ruch z dobrej treści w danym serwisie? Ja chce mieć 1 pozycje na SEX! Myślisz, że gimbaza czyta arty o sexie czy woli 2 minetowe seriale fabularne, gdzie akcja odbywa się od 1 sekundy? No powiedz... jak myślisz?

PS. Jeszcze niedawno pisałem, że zaglądam tutaj, bo to dobra komedia jest, ale od jakiegoś czasu niestety z przykrością muszę stwierdzić, że jest to żenujący kabaret...

Blake ale gimbaza woli oglądać filmiki za FREE więc na niej nie zarobisz. A jak chcesz mieć 1 pozycje na SEX więc jaki problem? Jesteś przecież najlepszy dasz sobie radę :szampan:

Piszesz o komedii a ja mam przyjemność że jednak coś ci umknęło w pozycjonowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności