Skocz do zawartości

Spadek pozycji po przejściu na wordpressa

fotoprimo

Rekomendowane odpowiedzi

nie chcę być żebrakiem i nie szukam co najtańsze, za waciki za dyszki...., ale wśród mnogości ofert każdy zachwala, że top, że skuteczny

szukam skutecznych metod bez ściemy i bez bajek

a jeśli linki, które były zaindeksowane w strukturze starej strony, nie istnieją w nowej stronie a google je nadal widzi - w błędach indeksowania jest ich aż 194 to wszystkie przekierować (301) za pomocą wtyczki czy w jakiś sposób skasować a jesli tak to jaki czy pozostawić tylko te linki, które były używane w linkowaniu. Nową mape strony podesłałem do google.

1.jpg

To co miałeś podlinkowane i jest sens (chociaż pewnie to praktycznie będzie wyszstko) przekieruj przez 301 na najbardziej odpowiednie i pasujące podstrony w obecnej strukturze.

Chociaż dalej jestem zdania, że WP jest tak elastyczny, że byś wszystko zostawił jak było kiedyś i nawet nie trzeba byłoby nic teraz przekierowywać jak byłoby w miarę OK ustawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności