Skocz do zawartości

Zaplecze na darmowych platformach (wp)

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Popełniłem kilka stron na darmowych platformach takich jak blog.pl blog.onet itd

Wszystkie strony sa w indexie jednak żaden link nie jest widoczny w ahrefs.

Linki są różnie rozmieszczone we wpisach i w sidebarze zarówno nf i df.

Każda ze stron wyświetla na stronie statycznej ostatnie 20 wpisów czy to może być przyczyną braku indexacji linków.

Strony postawione coś koło lutego.

Próbowałem linkować jedną ze stron jednak szybko admin ukrócił ten proceder :)

Macie może jakieś rady aby linki się indeksowały. Czy postawić stronę w innej konfiguracji stronę statyczną jako główną a kolejne wpisy jako nowe podstrony. Bo w tej chwili wpisując site w g wyskakuje tylko jedna strona.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Niektóre ale wszystkie 24 które postawiłem? Zastanawiam się czy jest sens stawiania kolejnych

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Są w indeksie to dobrze - jak nie ma ich w ahrefs to jeszcze lepiej (nigdy nie sprawdzałem czy na darmówkach blokują te boty i czy moje blogi się pojawiają, jeśli nie to jeszcze lepiej)

A linkować musisz ale właściwie, aby indeksowało całe wpisy. Bez linkowania nic nie daje ich stawianie.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności