Skocz do zawartości

Kalkulator prowizji Allegro.pl

dyzio2k11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest to mój pierwszy post, witam wszystkich

Stworzyłem mały kalkulator służący do obliczania prowizji Allegro. Myślę, że komuś się przyda. Będę wdzięczny za każdą konstruktywną krytykę. Nie jest to co prawda temat idealnie pasujący do tego działu, ale mam nadzieje, że nie spotka się to z krytyką.

Adres strony:

PS. niestety bez linku bo na forum jest ograniczenie:)

Pozdrawiam

Dlaczego co chwilę wyskakuje mi "Podoba Ci się ta strona? Udostępnij!"? to celowe?

Używasz "ciastek"? Nie ma informacji o tym na stronie.

Wygląd - no cóż - zwykły bootstrap, twój plik css ma aż "kilka" linii, grafika - właściwie brak. Trudno coś tutaj ocenić.

Wystarczy zerknąć na jego stronie co skąd się bierze i będziesz wiedział ;)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Strona ok, podoba mi się. Ale nad tekstami jeszcze powinieneś popracować, bo jest w nich masa błędów. Np.: "Wybierz kategorie, w której chcesz wystawić przedmiot na sprzedaż, a następnie określ jego cenę." Powinno być: "Wybierz kategorię, w której chcesz wystawić przedmiot na sprzedaż, a następnie określ (jego - czyli czego? kategorii?) cenę przedmiotu."

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności