Skocz do zawartości

[wykonam] Podlinkowanie zaplecza artykułami TR Joomla

studioczystosci

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuje usługę stworzenia Artykułów SEO JOOMLA ze stron o wysokim Trust Rank i Page Rank z zagranicznych domen (każdy link to inny adres IP).

Wyszukiwarka Google bardzo lubi linki otoczone treścią, dzięki czemu bardzo dobrze rankuje Państwa strona internetowa!

Artykuły Trust Rank są o wiele mocniejsze od Profili Magic TR !

Artykuły nie są publikowane w takich masowych ilościach jak profile TR co przekłada się na ich moc pozycjonerską dla Państwa pozycjonowanej witryny!

Po wykonaniu zlecenia dostaną Państwo dokładny RAPORT ze zlecenia z loginem i hasłem!!!

Cennik:

200 artykułów SEO JOOMLA w cenie 200 zł

100 artykułów SEO JOOMLA w cenie 120 zł

50 artykułów SEO JOOMLA w cenie 70 zł

Zalety oferowanej przeze mnie oferty:
+ wysoki PageRank domen (PR0 - PR4)
+ wysoki TrustRank domen (zaufane witryny)
+ Indeksacja pozyskanych artykułów z linkami
+ różne IP serwisów- dzięki czemu zróżnicują Państwo lokalizacje pozyskanych linków!
+ realizacja usługi do 2-3 dni roboczych

Wszystkie serwisy na, których oferuje usługę należą do osób trzecich stąd nie mogę niestety zagwarantować wiecznej publikacji Państwa artykułu pozycjonującego!

Co potrzebuje do wykonania usługi?

+ 2-5 fraz na których Państwu zależy

+ Adres strony zapleczowej lub bloga, blogów

Stworzę tekst synonimizowany dostosowany do Fraz Państwa witryny zapleczowej!

Wpisy są w pierwszej kolejności publikowane na domenach z najwyższymi wskaźnikami PR i TR.

WAŻNE!!!:

"W dobie dzisiejszych algorytmów wyszukiwarki, która coraz bardziej utrudnia życie pozycjonerom" zalecam kierowanie wszystkich linków seo na strony zapleczowe,301, blogi które później kierują na stronę docelową.

Pamiętaj, każdy link kierowany na domenę docelową kierujesz na własną odpowiedzialność!

U mnie Państwo dostaną dokładny RAPORT dzięki czemu będą mogli w każdej chwili edytować artykuły,zmieniać anchor texty tzn. frazy w zależności od potrzeb!

Moja baza Artykułów na dzień wystawienia oferty przedstawia się następująco:

Domeny stron Joomla wg PR na których zostaną opublikowane artykuły:

- myjAAF.jpg

Paweł Zacharczuk

Zapraszam do kontaktu: zacharczuk1@o2.pl

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności