Skocz do zawartości

Automat do robienia wpisów na forach

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mam stronę www w swojej niszy. Mam pytanie czy istnieje jakiś program który Tworzyłby wpisy na forach, blogach, czy może nawet filmach youtube?

Wiem, że nie zastąpi to prawdziwego marketingu szeptanego robionego przez człowieka ale czy to jest możliwe w ogóle? Chodzi mi o to by taki automat tworzył dla mnie około 10 wpisów dziennie w sieci i kierował linki do mojej strony.

Z góry dzięki!

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Hmmmmm Dołączył: 02-styczeń 12 i jeszcze takie pytania ... za hibernowany byłeś :hmmm:

Xrumer, Xseon i inne > to wszystko masz w tym dziale, więc tym bardziej dziwie, ze się pytasz ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@UP - jaka sobie robisz, czy ty tak na poważnie :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziwie się, że ludzie tak otwarcie piszą o tym jak kradną.

Nic nie ukradłem. Było to kilka lat temu i bardzo stara wersja. Odpaliłem, wystartował jednak zjadał tyle ramu że od razu poszedł w kosz. Poza tym takim czymś to może sobie stronkę w kosmos wystrzelić swoją albo cudzą i chyba głównie do tego jest używany. Szybki efekt a potem ...

Poza tym takim czymś to może sobie stronkę w kosmos wystrzelić swoją albo cudzą i chyba głównie do tego jest używany. Szybki efekt a potem ...

Wszystko zależy jak się używa. Przecież pisząc że szukasz automatu oczekujesz że sam wszystko zrobi?, trzeba jeszcze go odpowiednio skonfigurować, nie tylko nacisnąć przycisk start.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

MaxPan, przykro mi, nie ma czegoś takiego jak xrumer.pl. Wpisałem i wyskoczyła jakaś angielska strona, a jak angielska to pewnie w euro lub dolarach płatne.

Czy jest coś taniego, polskiego i solidnego?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

przykro mi, widzę nie orientujesz się xRumer, zennoposter, xseon i inne to rosyjskie softy.

Polskie softy dostępne w dziale narzędzia K2submitter, DonLinkage, SEOcat i inne, nie sugeruj się tylko stronami typu xneolinks.pl to tez rosyjski soft, gsraper.pl to chiński soft i też oplata w USD.

Nie znam żadnego zachodniego lub wschodniego seooprogramowania co ma dystrybutora w Polsce z polskimi platnosciami w złotówkach. Rynek jest minimalny, nie opłaca się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności