Skocz do zawartości

Panel informacyjny od Google

ciupakabrans

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam do Was pytanie. Mam swoją stronę internetową (firmową), założyłem też wizytówkę w google i stronę Moja Firma (zweryfikowany) i uzupełniony o dane oraz wrzuconych kila wpisów. Chciałem się dowiedzieć co trzeba zrobić żeby przy wyszukaniu mojej strony pojawił się z prawej strony tzw. "panel informacyjny" od google (ten po prawej)? Coś takiego jak na załączniku

zapodaj.net/2879a6355ea49.png.html

"włączyłem" to jakiś tydzień, lub dwa tygodnie temu. W webmaster tool od gogle stronka i statystyki i reszta info się wyświetlają. Czyli to nie jest tak że się łączy od razu z automatu? Moja stronka z G+ jest widoczna w googlach, ale nawet jak wpisuje pełną nazwę z wizytówki w google to pojawia się na pierwszym miejscu link do wizytówki ale tego panelu nie ma.

Nazwa wizytówki: REKOMENDOWANY FOTOGRAF GOOGLE Nowy Sącz - Business View 360

Strona www: bv360.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności