Skocz do zawartości

dietadlaciebie.atspace.com

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Adres dietadlaciebie.atspace.com. Strona mojej przyjaciolki. Prosila mnie zebym zooptymalizowal i w wolnym czasie popchnal do gory w wynikach google. Udalo mi sie w ciagu miesiaca z 247 pozycji wepchnac na 20-25... Wlasnie jestem w trakcie poprawiania jeszcze "czystosci" html. W wygladzie nie wiele zmienialem poza czcionka i ukladem reklam. Strona ma byc prostym spisem diet. Co wy na to?

Wiem ze musze wykombinowac jakis inny dzial informacyjny niz ten czerwony z boku i zastanawiam sie czy nie wrzucic diet do ramki ktora zrobie z prawej strony a na srodek jakies zmieniajacy nie content.

A wy jak myslicie? Czego jeszcze brakuje do lepszego SEO..>??

Pozdro

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Fidma ostatnio sie przygladam Twoim wypowiedziom i dochodze powoli do wniosku ze slabo sypiasz albo slaba dieta czy cos bo straaasznie wszystko krytykujesz....

Pisze ze... to strona mojej kumpeli. Nie spodziewaj sie nie wiadomo czego. Pisze tez ze jej zalozeniem bylo stworzenie prostego spisu diet. Wiec i jest. Co do "naciapanego tekstu" i duzo reklam... no coz. Powiem tak. Ona robila te strone 3 godziny. Pozmienialem troche wyglad co zajelo mi 2 godziny. Wstawilem reklamy to kolejne 20 minut. Troche linkow... lacznie moze 5 godzin.

Teraz tak. Strona jak slusznie zauwazyles jest pod adsense na maksa. Widzisz jak ladnie sie zlewa z tekstem? Moze Tobie nie pasuje ale zauwaz ze czasem tylko podsylam kolezance rozne rozwiazania co doprowadzilo do czeku w ciagu nie calego miesiaca. Niezle co? Szczegolnie jak na 620 minut roboty, obecnosci na 3 stronie G pod "odchudzanie" oraz sezony "ogorkowego"... A jak Tobie idzie? A policz jeszcze ile to obiadow w barze mlecznym dla biednej studentki...

Reasumujac stwierdzam ze sie mylisz ze swoja krytyka gdyz strona miala wspomoc finansowo i wspomogla.

Pozatym zadalem pytanie zupelnie inne. Nie prosilem o ocene. W glownej mierze prosilem o jakies informacje pomocne w wypozycjonowaniu tej strony. Informacje mialy sie tyczyc kodu strony nie jej wizualnego odbioru.

Pozdrawiam

darmoszka.com

katalog

Informacje mialy sie tyczyc kodu strony

nie zamknąłeś jednego meta tagu :) happy ?

strona zwraca HTTP Error 500 po przejechaniu validatorem

w zasadzie można było stronę zrobić na DIV-ach, poza tym typografia kuleje, serwis dla contentu i MFA :)

AMEN

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

moj blad... mialem napisac Informacje mialy sie tyczyc kodu <b> pod wzgledem SEO</b>

ale dobra kropka ;-)

pozdro

darmoszka.com

katalog

Fidma ostatnio sie przygladam Twoim wypowiedziom i dochodze powoli do wniosku ze slabo sypiasz albo slaba dieta czy cos bo straaasznie wszystko krytykujesz....

Ja spie dobrze, a na diete nie narzekam i mam identyczne zdanie jak Fidma.

Gdzie sie podzial layout twojej strony? Myslalem, ze chociaz nadrobisz kodem zrodlowym, a tu... strona na tabelkach i jeszcze z bledami :D

Nie moja wina, ze ludzie takie strony przedstawiaja do oceny, wiec jakie strony takie oceny. Co mnie obchodzi ze to strona twojej znajomej i ona sie akurat nie zna? Jak ktos wchodzi na jakas strone to moge Cie zapewnic, ze ma gdziesc czy autor sie na tym zna czy nie, po prostu jak jest kiepska to ALT+F4. To, ze sie ktos nie zna to zadne wytlumacznie. Moze zlecic wykonanie, douczyc sie, poprosic znajomych o pomoc.

To ze popchniesz ja w rankingach nawet i na pierwsze pozycje nic nie da bo ludzie beda ja zamykac jak ich nie przyciagnie wizualnie. Teraz mozna sie oczaplasu nabawic :angry:

404.tf

a u ciebie to za to jest aplet z przed 2000r ;-)

pozatym dziwne ze 80~ procent ludzi powraca...

pozdro

darmoszka.com

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności