Skocz do zawartości

http://www.fastlink.xp.pl - Darmowe Pozycjonowanie - Najlepsze?

Kronolus

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie nie ma podane:

- Zasad korzystania z systemu

- Zasad rozdzielania linków

- Kontaktu z administratorem

- Informacji kto jest właścicielem

- i wielu innych rzeczy

Na stronie nie ma nic. Tylko idiota lub totalny ryzykant zapisze się do takiego systemu. Nawet 20^60 kopii dmoza bym tam nie dodał.

Znam autora systemu, to dobry programista no ale nie da sie ukryc ze graficznie system odpycha potencjalnych uzytkownikow. No i tak jak Arturro napisal nie ma podanych podstawowych informacji.

Kronolus: wez sobie te uwagi do serca, dopracuje system i odswiez temat za jakis czas.

na tym polega ten system, że jest bardzo prosty, dlatego jest bardzo przyjazny dla wyszukiwarek typu Google, Yahoo, MSN, Onet czy NetSprint.

kontakt itp. mogę dodać, ale system jest tak banalny, że nie potrzeba tłumaczyć, wszystko jest oczywiste, mogę napisać jeszcze raz jak on działa:

- można dodać jedną stronę z jednego IP

- każda strona w systemie promuje wszystkie strony z systemu

- linki się przewijają, można zmieniać szerokość, kolory, wielkości, czcionki itp

- linki statyczne na zawsze, nie tylo na 24h

- bardzo łatwa obsługa

- brak punktów

- wszyscy są równi

- automatyczna aktualizacja linków

- pobieranie linków z własnego serwera, szybsze wczytwanie

- czytelny kod dla wyszukiwarek

- brak ignorowania linków (domen, tytułów i opisów) przez wyszukiwarki

- nowatorskie rozwiązanie

- bardzo szybkie pozycjonowanie

- brak spamu

- brak reklam

- brak opłat

wygląd jest w ogóle niepotrzebny, chodzi tu tylko o najlepszy rezultat w pozycjonowaniu, po co robić piękną stronkę, jeśli to jest tylko pośrednik.

P.S. system jest ukończony, ew. będzie modernizowany...

- można dodać jedną stronę z jednego IP

1. A co, jak ktoś już doda stronę, która jest na tym samym IP co moja?

2.Każda strona...... wszystkie strony..... Może rozwiń tę myśl, bo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać dla 2000 stron i linków statycznych.

Eksperyment Discover.pl

każda strona w systemie promuje wszystkie strony z systemu

Wyjaśnij mi to bo nie kumam. Czyli powiedzmy w systemie bedzie tysiąc stron a ja dorzucę moją z np z 10 podstronami to na każdej stronie będę miał po 100 linków z Twojego systemu

Dzięki wielkie. A słyszałeś może kiedyś o PR i ilośći zaindeksowanych podstron w Google. Punkty to podstawa każdego systemu.

na tym polega ten system, że jest bardzo prosty, dlatego jest bardzo przyjazny dla wyszukiwarek

A co to znaczy, że system jest bardzo przyjazny dla wyszukiwarek ? To znaczy że generuje czyste linki HTML ?? Chyba żartujesz - nikt nie byłby tak nierozważny, aby dać takie narzędzie zwykłym userom ;)

Chyba zakładasz minimalny rozwój swojej sieci - albo współpraca z kilkoma znajomymi. Tysiące stron w systemie, to znaczy tysiące obcych linków na mojej stronie?? Śmiech.

- wszyscy są równi

Taki system już chyba był i nie wypalił - dodam, że nie był to system wymiany linków :)

Bardzo szybkie, to znaczy jakie?

Bardzo nowatorski i banalnie prosty system .......... crosslinkowanych farm linków

- nowatorskie rozwiązanie

- brak spamu

cholernie szybkie i skuteczne pozycjonowanie (jeden link wśród tak 5k linków) :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności