Skocz do zawartości

http://www.fastlink.xp.pl - Darmowe Pozycjonowanie - Najlepsze?

Kronolus

Rekomendowane odpowiedzi

... ja jestem zadowolony z systemu i według mnie będzie działać bardzo dobrze

Jesli Twoim celem jest szybkie zabanowanie przez G. maksymalnej liczby domen to rzeczywiście będzie działać dobrze.

No offense.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

a ja wlasnie sobie testuje przerabiany system reklamowy do zastosowania jako system linków.

I teraz mam pytanie system pozwala na mase modyfikacji + fajne statystyki

Tak wyglada link z systemu oczywiscie jest dostepnych kilka formatów i kolorów. od pionowych do poziomych, dowolnie tez mozna wpisac ilosc wyswietlanych boksow co przyczyni sie do innej ilosci pkt

https://www.szukajtu.eu/ad/test.php

no dlugosc ich nie bedzie taka docelowo !!! tylko chcialem w boksach cos napisac :blush:

tutaj mozna np sprawdzac statystyki: https://www.szukajtu.eu/ad/

haslo i login to "test"

Ale w czym rzecz - niby niczym on sie nie rozni od wielu systemow reklamowych.

Normalne zliczanie odslon klikow bla bla.

Ale zrobilem kilka modyfikacji np Anchor link jest linkiem bezposrednim a link na boksie jest w javie.

Czyli mozna anchor link skierowac na inny adres niz adres klikniety na boksie.

Ten z anchorem jako pozycjonujacy ten boksowy jako reklama, nic nie przeszkadza aby oba byly takie same badz inne.

Z dodatkow ktore tam mozna byloby wykorzystać to: oczywiscie waga wzgledem indeksu

i np 3000 podstron x PR =

3000 jak dla PR 0

ale kazdy user moglby dowolnie wykorzystywac te pkt.

Np czas emisji, unikalna ilosc odslom

tutaj oczywiscie mozna byloby usrednic iz system generuje xxx odslon jego site: wynosi xxx odslon wiec jakby to podzielic zeby bylo sprawiedliwie.

No ale jedno co sie zastanawialem to mozliwosc przypisywania do godzin czy dni (boksu linka)

Tak czy tak zastanawiam się czy polaczenie linkow pozycjonujacych z boksem reklamowym ma sens.

Mozna tez wprowadzic analize tresci czyli tworzenie stref np ktos umieszcza reklamę.

Na podstawie nie wiem meta a moze i calej podstrony i wystepujaccyh tam slow tworzone jest kategoria strony.

Np reklama i dopisywana do systemu.

Nowy user moze wybrac czy chce marnowac swoje pkt w calym systemi czy np tylko w stronach typu reklama.

Choc analiza jest zasobozerna mozna byloby podczas generowania kodu okreslic tematyke strony co byloby duzo prostsze.

A jak są jakies osobki do testowania boksow/linkow to chetnie przylacze kilka witryn z zewnatrz.

dobra :) to ja sobie zrobie inaczej.

wysylac na meila admin (at) szook.pl

tytul meila: test boks:

a w nim

tytul boksu/ancohor tekst

opis: do 150 znakow

url prowadzacy do linka pozycjonujacego

url prowadzacy po kliknieciu w boks - zliczany w statystykach.

dla osobek z forum 1 msc testow bez koniecznosci przylaczania witryny czyli full gratis link na jeden miesiac na kilku witrynach.

Statystyki odslon boksa i klikniec - oczywiscie zaliczane klikniecia to tylko te w boks nie w anchor link bo ten jest bezposredni/pozycjonujacy.

Statystyki odslon są tak naprawde statystykami przypisan do danej podstrony - bowiem raz pobrany boks w wypadku moich stron jest cachowany i przypisywany do podstrony - drugi raz odslona na tej samej podstronie nie jest wykazywana.

Ilosc klikniec ogolna unikalna nie dziala w tej wersji boksow.

Tak czy tak :) zapraszam do testowania przez miesiac skutecznosci pozycjonowania/reklamy na boksach.

Po miesiacu ci co beda chcieli przylaczyc swoją witrynę badz w trakcie działania testowego takze zapraszam.

A ja w miesiac postaram sie opisac reguly przypisywania linkow i punktacje.

w sprawie testow : admin (at) szook.pl

wyglad boksa:

https://www.szook.pl/reklama.html taki żółty.

pozdrawiam

Mariusz

Nie lubie Kronolus jak przychodzi taki user jak Ty i udaje, że...

...odkryłem amerykę - znalazłem nowy świetny, niezawodny, rewelacyjny i wogole.. wspaniały, najcudowniejszy sytem wymiany... i wiecie co Wam jeszcze powiem ? Ma on aż 3 strony na których się wyświetla... a wiecie co najważniejsze ? To, że nie mam z nim NIC WSPÓLNEGO..

Nie cierpię takiej formy reklamy... Nie dziw się też człecze reakcjom ludzi (mojej) - ale zrozum, że wiekowo nieco się różnimy.

Pomysłów takich jak ten było sporo - wszyscy o tym wiemy. Jeśli będziesz pracował nad udoskonaleniem systemy - przyjmiesz słuszną krytykę - to jakiś sukcej być może osiągniesz.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności