Skocz do zawartości

Zapraszamy w godzinach urzędowania...

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, ja nawet w godzinach pracy urzędu nie mogę wejść z mozilli.

xg58iRc.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A w godzinach pracy polscy urzędnicy pod groźbą kar wymagają takich oświadczeń :

15554_1582780885303048_28949274394227815

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kiedyś na forum był miszcz serwerów, który sprzedawał jakieś poleasingowe laptopy jako wydajne serwery - niech mi ktoś przypomni któż to był - może dostał etat w giif i z naczelnikiem postanowili postawić serwer www na ichniejszym, służbowym laptopie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

To nie były poleasingowe ;) To były nówki sztuki z dofinansowania na otwarcie działalności z UP :)

620944_439233946120735_490577288_o.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ciekawe czy za hosting też płacą za godziny otwarcia :olaboga:

Pewnie mają w chmurze i go wyłączają ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Blake to ma pamięć, dokładnie to był koleś z laptopami kupionymi za dofinansowanie, stali na stoliku jeszcze nawet bieżnik jakiś był pod nimi i na PiO oferował to jako serwery seo :D

co do tematu to po prostu jakaś kpina, lub ponury żart

Maxpan to nie jest żart nawet ponury, to pokazuje jaki ten kraj jest, pełny absurdów, głupoty urzędniczej, bezprawia, wyzysku. Mam 45 lat i odkąd pamiętam zawsze padał argumen "musimy zaciskać pasa jeszcze trochę", parę ladnych lat spędziłem poza granicami tego naszego "wspaniałego" kraju, w NY mieszkałem 5 lat nielegalnie i miałem większe prawa będąc nielegalnie tam niż u nas w mojej ojczyźnie. Ten nasz "wspaniały" kraj nie zmieni się nigdy, nieraz słyszę "może nasze dzieci to zmienią" to nie prawda, kiedyś takie same słowa słyszałem od mojego ojca i co zmieniłem ja i reszta tych co miała to wszystko zmienić? Jedynie co to nauczyłem się jeszcze bardziej "kombinować, lawirować" żeby nie zostać pożarty zywcem przez ten "wspanały" kraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności