Skocz do zawartości

Pinterest i pozycjonowanie - Dodawanie wpisów a SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam nietypowy problem, a wiec chciałbym zapytać o:

• Jeśli będe dodawał codziennie 60 wpisów z obrazkiem oraz max 100 słów opis do tego zescrapowanych z Pinteresta czy to zaszkodzi mojej stronie? Ogólnie linki nie są przyjazne bo program mi dodaje tytuły bardzo długie bo:.46 words 307 characters - Adres URL wygląda tak:

/DFGDF-DFGDF-courses-DFGDF-com-always-wanted-to-speak-a-DFGDF-tongue-
    DFGDFGDF-itu2019s-DFGDFD-or-swahili-become-DFGDFGDF-and-get-the-chance-\
    to-interact-with-other-language-learners-aro
    /Czy nawet blokując w robots.txt dostep do kategorii gdzie znajduja sie takei wpisy, moze to zaszkodzic w pozycji w google?
  • Natomiast jeśli te wpisy skasuje i bede mial wejscia na te podstrony to pokaże się strona 404
    Tak więc co bedzie gorsze w oczach googla? 404 czy takie dziwne wpisy ?

Zawarta jest tutaj ważna myśl - jeśli treść na Twojej stronie nie wnosi nic nowego w stosunku do oryginału to raczej google nie zaliczy tego na +.
https://blog.shpyo.net/398/koniec-stron-programow-partnerskich-z-powielana-trescia.html

Producent zbiorników ze stali nierdzewnej. Indywidualne podejście,doświadczenie, wysoka jakość obsługi i produkowanych zbiorników. Skontaktuj się z nami!

zawsze coś można z tymi urlami zrobić, wpisy jak są dla odwiedzających wartościowe to na plus, jak mają robić tylko objętość strony to nie warto. jak chcesz skasować to lepiej zrobić 410 albo przekierować na jakaś podstronę serwisu mniej więcej tematycznie powiązaną.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności