Skocz do zawartości

Witam Wszystkich

Filip Traum

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - witam Wszystkich serdecznie.

Nazywam się Maciek i tematem szeroko zakrojonego marketingu (z dużym naciskiem na internetowy) interesuję się od swojej pierwszej pracy, czyli od około 2 lat.

Z wykształcenia humanista (spec. publicystyczno - dziennikarska), co ułatwia choćby tworzenie contentu, dbanie o pietyzm językowy, wariacje stylów oraz działania w zakresie relacji PR/interpersonalnych.

Od momentu, gdy zobaczyłem GA zapałałem wielkim uczuciem do liczb (jak wiadomo - niespotykane na moim kierunku) oraz analityki internetowej. Zapał do statystyki wzmogła jeszcze bardziej książka Pani Martyny Zastrożnej oraz dalsze zgłębianie wiedzy poprzez lektury, internet i praktykę.

"Ogarniam"... wiele rzeczy, ale nie będę Was już przynudzał.

Mam nadzieję, że "wyciągnę" z tego forum wiele użytecznych informacji i może - będę mógł się również odpłacić poprzez dzielenie się swoim (choćby niewielkim) doświadczeniem.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie,

Maciek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności