Skocz do zawartości

Adblock plus legalny.

nowy-100

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno mówiłem, że świat schodzi na psy. Podtrzymuję. Z pazerności ludzkość leci w przepaść.

Komentarz przy artykule wyraża właściwie to samo co o tym myślę, dlatego pozwolę sobie na cytata.

"Nastepnym krokiem będzie pozew sądowy wobec użytkowników, którzy odwracają wzrok od reklamy, wychodzą podczas bloku reklamowego do kibla, zagłuszają reklamę rozmową przed telewizorem.
Jak się to wygra to potem już będzie z górki. Specjalne imadła do przytrzymywania głowy przed telewizorem, kamery wmontowane w odbiornik i zgłaszające policji, że ktoś nie obejrzał reklamy, grupy zadaniowe policji do ścigania tych, którzy unikiają reklamy."

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Do codziennego przeglądania internetów korzystam z Opery i jej bardzo rozbudowanej funkcji blokowania treści, która w mojej ocenie jest lepsza niż wspomniany adblock. Dlaczego germańscy oprawcy nie pozwali też twórców Opery? :D Bali się przepaść z kretesem? :)

IMHO wyrok jak najbardziej sprawiedliwy. Jeszcze czekam na kogoś kto wygra sprawę z geolokalizacją bo to drugi z wqrwów, które na siłę mamy wciskany na strony internetowe celem trzepania na nas kasy.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności