Skocz do zawartości

Na czym postawić sklep internetowy

kafar610

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

Przepraszam, że piszę pod spodem ale nie widzę edycji a chciałem jeszcze dopisać że na Preście póki będziesz miał więcej czasu na zajmowanie się sklepem niż sprzedażą będziesz mógł sam dużo zrobić, będziesz miał ogromną społeczność oraz pomoc gdziekolwiek na forum nie napiszesz.

Chyba największa ilość klientów, które przechodzi na nasze oprogramowanie max-shop pl wcześniej miała PrestaShop. Widać z tego, że bardzo duża ilość osób wybiera Prestę właśnie i ta jest na forach najczęściej polecana.
Na Preście póki będziesz miał więcej czasu na zajmowanie się sklepem niż sprzedażą będziesz mógł sam dużo zrobić, będziesz miał ogromną społeczność oraz pomoc gdziekolwiek na forum nie napiszesz.

• 1 miesiąc temu...

Witam

Poszukuje cms'a na którym można postawić sklep internetowy, warunki:

1. musi być w pełni po polsku 

2. musi być dużo szablonów, albo dużo tutoriali jak je zrobić

3. no i trochę wtyczek, powiązanie z m.in. allegro i płatnościami 

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam Darek

A jaki produkt sprzedajesz? Od tego także dużo zależy. Wybierz soft, który najlepiej spełnia Twoje potrzeby. Osobiście skłaniałbym się ku platformom sklepowym, dużo łatwiejsze rozwiązanie niż presta (tylko mylnie darmowa). Przetestuj kilka, a tutaj zapoznaj się z zaletami, jakie płyną z wersji abonamentowej: https://blog.shoplo.com/pl/2014/10/07/3-kluczowe-zalety-sklepu-internetowego-na-abonament/

Kolejny mistrz szeptanki i marketingu?

E tam to nie jest mistrz szeptanki. Mistrza to ja mam, zamówiłem nie ukrywam szeptankę w jednej z firm z tego forum. No są mistrzami bo piszą że w naszym PP są od 7 lat. Tylko że PP istnieje od 3 miesięcy....

To jest mistrzostwo.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności