s_matysik Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 podzielam twoje zdanie dla mnie również liczy się jedynie skuteczność pozycjonowanie może być jednak bardziej bezpieczne lub mniej, nazw WHS czy BHS użyłem jedynie roboczo [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Też zauważyłem dziwny spadek pozycji (strona pół roku w top 10 na frazę), dostępna w wersji mobilnej i klasycznej. Nagle z dnia na dzień pozycja poniżej 100. Brak bana i filtra, reszta fraz trzyma się top 10. Podejrzewam, że może google coś robi czy aktualizuje. Zacznę się martwić jak pozycja nie wróci na swoje "miejsce" do tygodnia czasu lub chociaż nie zacznie piąć się w górę. Darmowa porównywarka pożyczek online. Polecam także: zdjęcia Świdnica oraz pamiątki Świdnica - sklep online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cytat Też zauważyłem dziwny spadek pozycji czy pozycjonowana strona ma RWD? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Raczej tak, a wszystko przez to, że zabrakło W dniu 2.05.2015 o 19:22, s_matysik napisał(a): menu rozwijane na RWD Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 W dniu 29.04.2015 o 14:07, s_matysik napisał(a): pozycjonowanie może być jednak bardziej bezpieczne lub mniej Pojmij jedną podstawową rzecz W dniu 29.04.2015 o 13:38, SzlafRock napisał(a): Pozycjonowanie dzieli się tylko na skuteczne i nie skuteczne. I można jedynie dodać jedną rzecz: W DANEJ CHWILI. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Obawiałem się tego update ale jakoś nic nie spadło a kilka fraz z końcówki top100 pojechało w top10, zwłaszcza frazy ze słowem opinia/opinie. Stronka to blog podpięty do zasadniczej. Fakt, że skorzystałem z narzędzia które ma konkurencja. edit: a dziś jeszcze kilka fraz brandingowych top10 załapało. Jak widać pozbieranie do kupy wszystkich rad seowców na tym forum daje efekty :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W dniu 26.04.2015 o 13:15, s_matysik napisał(a): ..strona nie korzystała z SWL, linkowana z "dobrych miejscówek", duża dywersyfikacja, bardzo różne anchory oraz zwykłe url ' sporo linków z obrazków, jedyna dysproporcja linki dofollow 90%, nofollow 10%... Google nie wie co to jest SWL Google nie wie co to są dobre miejscówki, co Tobie się wydaje że jest dobrą miejscówką nie koniecznie musi nią być dla Google Google nie zwraca uwaga na % ilość linków dofollow i nofollow Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Cytat Google nie wie co to jest SWL SWL może prowadzić do filtra, choć nie twierdzę, że to reguła Cytat Google nie wie co to są dobre miejscówki, co Tobie się wydaje że jest dobrą miejscówką nie koniecznie musi nią być dla Google po prostu nie linkowałem ze spamu, nigdy nie można być pewnym dobrej miejscówki Cytat Google nie zwraca uwaga na % ilość linków dofollow i nofollow trochę linków nofollow warto mieć zaskoczyłem się, bo po wprowadzeniu RWD (strona nie jest do końca dopracowana pod mobile, ale test mobilności Google przechodzi pomyślnie) pozycje wracają do normy dziwna sprawa, bo przecież mobilność strony nie wpływa na pozycje w wynikach deskopowych, a jednak tu taki myk [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchwa Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W dniu 6.05.2015 o 05:39, Xann napisał(a): W dniu 26.04.2015 o 13:15, s_matysik napisał(a): ..strona nie korzystała z SWL, linkowana z "dobrych miejscówek", duża dywersyfikacja, bardzo różne anchory oraz zwykłe url ' sporo linków z obrazków, jedyna dysproporcja linki dofollow 90%, nofollow 10%... Google nie wie co to jest SWL Google nie wie co to są dobre miejscówki, co Tobie się wydaje że jest dobrą miejscówką nie koniecznie musi nią być dla Google Google nie zwraca uwaga na % ilość linków dofollow i nofollow Brednie Pan piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W dniu 6.05.2015 o 05:39, Xann napisał(a): Google nie wie co to jest SWLGoogle nie wie co to są dobre miejscówki, co Tobie się wydaje że jest dobrą miejscówką nie koniecznie musi nią być dla GoogleGoogle nie zwraca uwaga na % ilość linków dofollow i nofollow Google wogóle nie ma, bo nie ma już nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W dniu 6.05.2015 o 15:13, gollumek napisał(a): bo nie ma już nic Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGo Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 czyli pewnie google znowu coś zmienia nie długo jaki wyniku szaleją Muzyka karaoke dla zespołów Profesjonalne nagłośnienie koncertów Polecam zespół weselny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Z tym algo mobile to chyba nie do końca prawda. Strona znajomej jest na starej joomla 1.0.11 , standardowej optymalizacji nie ma bo nawet adresy nie są przejazne, brakuje części metatagów, nagłówków. Wg https://seoceros.com/pl/optymalizacja-wyszukiwania/analiza/ - 72%, brak wogóle wersji mobilnej. Wersja na joomla 2.5 dopiero się robi. I od kilku miesiący na prawie 30 fraz branżowych strona zajmuje Topy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jak wprowadziłem częściowo wersje mobilną to pozycje od razu zaczęły wracać ;)1 Dziwna sprawa xD [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 @s_matysik To, że po 200 poście można dać więcej linków w stopkę to mit, mówię Ci Ps. ale oczywiście cieszy mnie Twoje szczęście, ja mam kilka k stron w panelu, więc zawsze choć jedna wraca i tym sposobem jestem szczęśliwy non-stop Sorry za OT, już uciekam. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.