Skocz do zawartości

Dziwny spadek pozycji

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na razie obniżone pozycje stoją - 3 dni

jedyne co to zrobiłem listę tematyczną do serwisu i puściłem małego blasta ScrapeBox ale linków z tego max 40 ;) więc chyba to nie mogło zaszkodzić, w dodatku użyłem tylko zwykłych imion - ten blast miał być jako dywersyfikacja linków

Zamiast robić ten projekt w SB na 40 linków wolałbym spędzić czas na poszukanie 1 dobrej miejscówki ręcznie.

Nie wiem po co kupował SB jak robi blasty po 40 linków, moc z nich musi być niesamowita hehe.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

na razie obniżone pozycje stoją - 3 dni

jedyne co to zrobiłem listę tematyczną do serwisu i puściłem małego blasta ScrapeBox ale linków z tego max 40 ;) więc chyba to nie mogło zaszkodzić, w dodatku użyłem tylko zwykłych imion - ten blast miał być jako dywersyfikacja linków

nono, za 2 lata odkryjesz wpakty i wiki, potem profile i ksiegi gosci :)

tak chyba moda na pio mniej wiecej wygladala?

Jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że zaszkodzić może już to co masz w planach robić. Przecież widać ze nie masz pojęcia o pozycjonowaniu, najpierw powinieneś wiedzieć czy mogło zaszkodzić a potem robić tego mega blasta na 40 linków.

A odpowiadając na Twoje pytanie, mogło zaszkodzić, wszystko może zaszkodzić. A czy w tym wypadku zaszkodziło to na 100% wie google, ale chyba Ci nie odpowie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

nono, za 2 lata odkryjesz wpakty i wiki, potem profile i ksiegi gosci

bo dopiero zaczynam BHS

i K2, póżniej przesiądzie się na "seosoft nowego pokolenia" - prawie każdy tak robi :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

robię duże blasty do zaplecz i precli, do strony docelowej bardziej ostrożnie

miesiąc temu pisałeś o blasterach, jak dobrze pamiętam

bo dopiero zaczynam BHS

do wszystkiego tzreba mieć podstawy, podstaw nie masz do BHS, WHS, w ogóle do SEO. Zamiast rozdawać na prawo i na lewo "dobre rady" , bierz się za testy i podstawowe informacje bo nawet budowy WordPress nie znasz i piszesz o komentarzach jakieś totalne herezje.

przesiądzie się na "seosoft nowego pokolenia"

Ja myślę, musi zaczadź od linkowania Twitterem i Facebookiem, a pożnij już softy SEO :D

tak ogólnie to każdy na SEO ma inny punkt widzenia,

do WHS podstawy mam bo do tej pory się tym zajmowałem i efekty byly, jednak BHS jest skuteczniejsze i przy odpowiednim stosowaniu może być tak samo bezpieczne jak WHS, faktycznie jednak mam do tego za małą wiedzę i muszę wybrać się na jakieś szkolenie :)

do WHS podstawy mam bo do tej pory się tym zajmowałem i efekty byly, jednak BHS jest

Jeśli będziesz dzielił tak pozycjonowanie to żadnych wymiernych efektów nie osiągniesz. Pozycjonowanie dzieli się tylko na skuteczne i nie skuteczne.

Jeśli chodzi o softy wymienione to są to tylko narzędzia wspomagające i uprawniające pozycjonowanie (nawet soft nowego pokolenia ;) ) . Pozycjonowanie i strategia to głowa, baniak lub umysł jak kto woli. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności