Skocz do zawartości

Dziwny spadek pozycji

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polecam skuteczną firmę topway. Korzystam z jej usług od zeszłego roku i moje biuro rachunkowe zyskuje dzięki temu coraz większą ilość klientów

Nooo :D

Blake, tutaj coś idealnie dla Ciebie :crazy:

https://topway.pl/kodeks-etyczny-seo/

Black hat seo to nielegalne techniki pozycjonowania, które są zabronione przez wyszukiwarki. Najpotężniejsza wyszukiwarka Google nieustannie dąży do uniemożliwienia manipulacji wysokością pozycji w wynikach wyszukiwania po przez zmianę algorytmów. Za stosowanie Black hat Seo Google stosuje określone kary jak filtr lub całkowite wyłączenie z indeksu wyszukiwania. Firmy stosujące takie metody po zmianach tracą wysokie pozycje.

ricco-banner.png

• 2 tygodnie później...

Panowie, a czy w okolicach 26 maja wydarzyło się coś szczególnego jeśli chodzi o jakieś aktualizacje pandy pingiwny itp? na blogach seo i tu na forum nie zauważyłem żadnej wzmianki a mi strona poleciała na najważniejsze frazy średnio z pozycji ok. 12-tej na 60-tą. Teraz po miesiącu prób usuwania liknków i zgłaszania disallowlinks wróciło raptem na 38 pozycję. To nie są naturalne spadki wiec coś podejrzewam ale google niestety nie podzieliło się ze mną informacją w czym problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności