Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd weźmiesz widows serwer??
Można śmiało podejrzewać, że z "bazaru" z autoryzacją kluczem "od brata".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dla softów, które maksymalnie rzeźbią w CPU i połykają spore GB RAM-u a łącza tylko max 20Mbit (np. Zennoposter na 150 wątkach) użycie VPS jest udręką i finansowym samobójstwem. O bezpieczeństwie baz i innych danych nie wpominając. Takie są przynajmniej moje wieloletnie doświadczenia ;)

E: moje maszyny, to nie te "tytułowe" :hahaha:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

novum -> a co Ty wiesz o zabijaniu ?

nic :zeby:

To że tobie się coś nie sprawdziło, nie znaczy że wszystkim się nie sprawdzi

zgadza się ;)

@@@ ogólnie jak chce, to niech stawia vps'sa z SB w domu. :D

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

ogólnie jak chce, to niech stawia vps'sa z SB w domu

Ogólnie to zdrowo pomieszaliśmy tematy, do czego i ja się przyłożyłem niestety sumiennie ;) SB pod kątem harvestu akurat potrzebuje głównie porządne łącze i tu VPS zdalny może być optymalnym rozwiązaniem.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności