Skocz do zawartości

Koniec voucherów ?

BOSS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście że stawki spadną, jeszcze niedawno na słowo "tapety" żeby się wogóle wyświetliło trzeba było dać 6,50 PLN a teraz nie ma ceny minimalnej. Google zrobiło nas na szaro, każdy trzymał miliadry $$$ i miał je aktywować w ostatni dzień, odpalić i zatrzymać wiele kont. Google nie jest takie głupie :>

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

stawki wzrosną bo googlarze dadzą większą część $$$ do podziału , tym bardziej, że nie bedą to wirtualne $$$ z kuponów.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

aja jednak sadze ze wyzsze :).

Mysle ze te vouchery powodowaly fakt iz moze ci ludzie dawali wieksze stawki - google staralo sie ich uzaleznic ale mysle ze system mogl to robic kosztem wydawcow czyli nizszym udzialem % w zysku.

I nie sadze zeby spadly skoro to po voucherach po spadaly a przed nimi jakos byly Ok.

Ja dalej mam vouchery ale nie te z cudow na kiju tylko przy zakupie promocyjnych wirtualek na home ktore i tak sie oplacaja bdza gdy kupuje komus to obnizam mu cene o kilka zlotych a kody mam dla siebie.

Wiec tego typu vouchery sa chociaz pewne.

Raczej na odwrót: mniej tanich reklamodawców, mediapartner dobierze droższe reklamy...

W końcu na adsense pogorszyło się (przynajmniej u mnie) od czasu masowego wykorzystywania voucherów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Raczej na odwrót: mniej tanich reklamodawców, mediapartner dobierze droższe reklamy...

W końcu na adsense pogorszyło się (przynajmniej u mnie) od czasu masowego wykorzystywania voucherów.

Błąd w rozumowaniu.

Jak korzystałem z voucherów za daną frazę mogłem zapłacić 2zł.

Teraz gdy muszę przelać gotówkę na ich konto zapłace za tą samą frazę 0,20zł.

Rozumiesz już?

P.S. Na szczęscie mam jeszcze 30 aktywnych kont :) hehe

Ale 45 kodów poszło sie....

>Jak korzystałem z voucherów za daną frazę mogłem zapłacić 2zł.

>Teraz gdy muszę przelać gotówkę na ich konto zapłace za tą samą frazę 0,20zł.

Naprawdę myślisz, ze Google wpuszczało masowo wirtualne pieniądze z voucherów w reklamę kontekstową?

O ile mogą sobie pozwolić na utratę potencjlanych zysków z kliknięc w wynikach wyszukiwania, to wątpię żeby pozwolili sobie na stratę podwójną z AdSense (strata podwójna bo nie tylko nic nie dostają, ale jeszcze muszą zapłacić partnerom)

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

heh, wiecie co?

Ci którzy mają konta załadowane tylko tymi free kodami... zatrzymajcie daną kampanie i wznówcie ją... heh ... zobaczycie... google się wycwaniło i to ładnie... google było pewne, że większość osób będzie aktywować konta w ostanie dni bo tak jest przeważnie, a tu co? lipa... ;]

Sie ma !

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

heh, wiecie co?

Ci którzy mają konta załadowane tylko tymi free kodami... zatrzymajcie daną kampanie i wznówcie ją... heh ... zobaczycie... google się wycwaniło i to ładnie... google było pewne, że większość osób będzie aktywować konta w ostanie dni bo tak jest przeważnie, a tu co? lipa... ;]

Sie ma !

U mnie wszystko działa prawidłowo.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności