Skocz do zawartości

Koniec voucherów ?

BOSS

Rekomendowane odpowiedzi

na karte CC nie działa ten manewr - mam ich kilka i nie zaliczyło kodu :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odradzam zakladanie, bawilem sie w to okolo roku temu i blokneli mi kredytowke w Google - tzn teraz nie moge uiszczac oplat za kampanie w adwords ta karta...

Pozatym tego typu rozwiazanie pociaga za soba sciaganie oplaty aktywacyjnej z karty, a nie z bonusu :)

Ale jesli chcecie sprobowac, w prezencie z okazji mojego pierwszego postu :P, daje ten link z ktorego zakladane sa te konta na allegro ( ja tego na pewno nie sprzedaje :> ) :

55$ google adwords bonus

Zaznaczam, ze jak z tego korzystalem dzialalo rowniez na Polske oraz mozna bylo to oplacac kredytowka oraz mKarta mbanku do platnosci elektronicznych ( to bylo nawet bezpieczniejszje - bo bylo pewne, ze google nie pobierze z karty wiecej niz oplata aktywacyjna, bo tyle sie na nia wplacilo )

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności