Skocz do zawartości

CLUSTERIC Link Auditor – narzędzie do audytu linków i nie tylko.

dziki_rysio_997

Rekomendowane odpowiedzi

clusteric_webinar_lp_600x600.gif

Serdecznie zapraszamy na webinar "Clusteric - link prospecting", w czasie którego opowiemy o tym, w jaki sposób selekcjonować najlepsze miejsca do prowadzenia działań marketingowych.
Nasze wirtualne spotkanie odbędzie się już w najbliższy piątek (12. stycznia) o 13:00.
Proszę odwiedź poniższy link, by zarezerwować miejsce na prezentacji:

https://events.genndi.com/register/169105139238470425/2917bec782

Planujemy również nagranie prezentacji i udostępnienie jej Użytkownikom.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jako nowy użytkownik chciałbym napisać coś o programie.Z początku ciężko było mi go ogarnąć,ale po 2 miesiącach jakoś sobie rade daje.Jest to jeden z moich ulubionych softów.Cena niska,możliwości bardzo duże.Brakuje mi raportów w pdf.Napisać polecam to raczej mało,bo wydaje mi się to jako obowiązkowy soft,żałuję że wcześniej go nie kupiłem :/ . Pozdrawiam

@whiner Umknął mi Twój post. A to nie jest ta opcja?

bledy.png

@mackoo O raporty PDF Użytkownicy pytali już od dawna, ale wreszcie możemy powiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze. :) Jak dobrze pójdzie to pierwsza wersja raportów PDF będzie za kilka dni.

pdf_reports.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na nowy webinar - już w środę o 14:00.
Pokażemy tryb analizy profilu linków i przedstawimy Wam nową funkcję - obszerne raporty PDF dla wspomnianego trybu.
Tutaj możecie zarezerwować miejsce na spotkaniu:
https://events.genndi.com/register/169105139238470425/2d109367cb

clusteric_webinar_backlink_audit_zaprasz

• 4 tygodnie później...

14. czerwca cały świat żyje piłką nożną.

Już o 20:00 Wicher II Kobyłka zmierzy się z Rządzą Załubice w warszawskiej klasie B. 26bd.png26bd.png26bd.png
I jeszcze jakieś mistrzostwa startują podobno... 1f609.png

My też haratamy i z tej okazji mamy dla Was podwójną promocję - skorzystajcie z niej do 19. czerwca!

30promo_haratanie.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności