Skocz do zawartości

Darmowy PR=4

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Regand: ??? O co Ci chodzi ?

Moreus: Niby tak, ale skoro znalazłem, to podaję. Może się komuś przyda.

Widzę jednak, że takie akcje nie mają sensu. To na przyszłość dla mnie nauczka.

pozdr.

Regand: ??? O co Ci chodzi ?

;) Mode = ON

Chodzi mi oto, ze znalesc ksiege gosci ktora ma wysoki PR to nie problem i nie mowie tu o Pr 4 a o np. Pr6 itd. Jezeli potrafisz korzystac z google to powinienes znalesc dziesiątki tkaich księg w niecałą minute.... trza tylko pomyśleć.

Do tego ten przyklad ksiegi co podales to jest bez sensu bo ktos doda potem kilka innych wpisow i juz twoj wpis wyląduje na jakiejs podstronie.. co juz wiesz

zreszta umieszczanie linkow w ksiegach gosci jest rzeczą juz prymitywną i "przedawnioną" szukacze backlinkow juz dawno znalezli nowe skuteczniejsze metody... nie zebym popieral tego typu dzialania... ;) ale niektore metody sa naprawde genialne :D/

;) Mode = OFF

To forum jest do dzielenia się wiedzą.. Jesli można :-)

Tymczasowo prymitywnie "spamuję" książki pamiątkowe blogerów ;p [prawdę mówiąc, jak widzę treści na ich stronach.. pożal się boże.. ]

pozdr.

znam kilka ksiag - jedna ma nawet PR6 i mozna z pod slow kluczowych do tego ale jest tak zasmiecona ze az wstyd i odziwo nie zrobil tego zaden nasz rodak ;) wzieli sie za metode i zapelniaja cala strone slowami kluczowymi i linkami tak, zeby byl tylko ten wpis na calej stronie, chyba mysla ze w ten sposób wieksze szanse na indeksacje ;)

ale przyznam ze pare cennych linków zebralem :) ale ja odruzniam wpis z linkiem i spamowanie - jakas roznica jest ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

To forum jest do dzielenia się wiedzą.. Jesli można :-)

zgadza się - założyciel tak chce :D

Tymczasowo prymitywnie "spamuję" książki pamiątkowe blogerów ;p [prawdę mówiąc, jak widzę treści na ich stronach.. pożal się boże.. ]

w końcu każdy oże jak moze :mrgreen:

odruzniam wpis z linkiem i spamowanie

w sumie gdybyś dodał tam 200 wpisów to może wtedy, albo jak obrażasz właściciela...

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności