Skocz do zawartości

Łamanie re-captcha

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj się zalogowałem na 2captcha.pl i wygląda na to, że jest ok. Stan konta ten sam co przed padem domeny

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@MaxPan, tak zrobiłem, ale sporo osób ma jakieś pieniądze na .pl do wydania jeszcze :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Jak sobie radzą - skuteczność 2captcha.com dla tych recaptcha2

recaptcha2.jpg

?

---

Ale takiej nie chcą obsłużyć :(

wycietynew.jpg

Tą poniżej raz odrzucili: ERROR_CAPTCHA_UNSOLVABLE,

a kolejnym razem odczytali: CAPTCHA Text: 671011

wycietynew.jpg

W sumie np te co zamieściłem reCaptcha2 są dla człowieka znacznie bardziej czytelne niż nieczytelne powyginane reCaptcha :)

Przy okazji zapytam - jakie jeszcze serwisy obsługuję te obrazkowe reCaptcha2 na zasadzie odpowiedzi numeracji pól ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na stronie: deathbycaptcha.com w prawej kolumnie mam [status: OK]

Po zalogowaniu:

Death By Captcha is temporarily unavailable due to emergency maintenance. We estimate we
will be back very soon, please check back in no more than ~15 minutes.

We apologize for the inconvenience and appreciate your patience!

For assistance, please contact us at help@deathbycaptcha.eu

i to od dłuższego czas bez zmian .... a na koncie powinny być jeszcze środki, bo jakiś czas temu zasiliłem  :kwasny: 

Też miewacie taki problem ?.... czy jest to tylko przypadłość mojego konta :olaboga:

===

Właśnie logowałem się z innego konta i jest TO SAMO :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hmmm teraz się logowałem i znowu to samo...."Death By Captcha is temporarily unavailable due to emergency maintenance. We estimate we will be back very soon, please check back in no more than ~15 minutes."" 

czyżby ten serwis padł :hmmm:

Koledzy 5 stycznia hindusi świętowali urodziny Guru Gowinda

7 stycznia Maharram. W święta naprawdę nie pracują (osoby rozwiązujące captcha)  na stronie www również wzmianka o tym była kiedyś  nie wiem jak teraz

p.s nazwy świąt pisałem fonetycznie

No tak.... czynnik ludzki, to jednak słabszy element systemów informatycznych.... ale w tym wypadku nadal niezbędny :huh:

Jestem ciekaw jutro pojutrze czy będą robić robotę...

---

Niestety... dziś 08.01 i bez zmian :(

Koledzy 5 stycznia hindusi świętowali urodziny Guru Gowinda 7 stycznia Maharram. W święta naprawdę nie pracują (osoby rozwiązujące captcha)
Niestety po zalogowaniu nadal to samo :
Death By Captcha is temporarily unavailable due to emergency maintenance. We estimate we
will be back very soon, please check back in no more than ~15 minutes.

OK, to Death By Captcha sam jest Death   :olaboga:  ... zatem  pozwolę sobie dopytać Was - jakie jeszcze systemy online oprócz 2captcha.com są godne uwagi i które z nich obsługują recaptcha2 podobnie do 2captcha.com ?

Może samo działanie jako rozwadowianie przez API działa... ale nie mogę w programie implementować tego serwisu jak userzy nie będą mogli się zarejestrować lub ponownie opłacić lub wejść do panelu jak ja obecnie.

Dodam, ze Ten problem "u mnie" występuje od dłuższego czasu ... ale myślałem, ze powiedzmy, to takie wymuszenie by założyć inne  konto i je zasilić ... sprawdzałem na innym koncie znajomego i to samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności