Skocz do zawartości

Łamanie re-captcha

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jakieś 3-4 dni założyłem tam nowe konto i miałem problem z jego zasileniem bo pojawia się podobna informacja. Tak samo chyba jest w ich innym serwisie, nie pamiętam co oni tam mają jeszcze.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK, to Death By Captcha sam jest Death   :olaboga:  ... zatem  pozwolę sobie dopytać Was - jakie jeszcze systemy online oprócz 2captcha.com są godne uwagi i które z nich obsługują recaptcha2 podobnie do 2captcha.com ?

A czy ktoś testował 9kw.eu? Jest to jakiś reseller 2captcha?

Czy reseller czy nie to moim zdaniem szkoda się tam rejestrować, zobacz z jakiej daty mają najnowsze info: 05.05.2014, 02:15 trochę długo jak na brak aktualizacji najnowszych informacji.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 5 tygodni później...

załóż konto na 2captcha.com tam można płacić przez dotpay przelewem bankowym (120 alternative payment options processed paymentwall)   :)

ok, czy Wam to działa? Bo obecnie chcąc skorzystać z tej opcji płatności wywala mi błąd

EDIT.

Doczytałem na ich FB, że mają problem z paypalem od wczoraj....

Wpłaciłem na 2captcha.com przez dotpay 30 dolarów (119 zł), na koncie dodało mi 2 zł ... napisałem na support (łamanym angielskim) i oczywiście nikt nie odpowiada .. czy da się jakoś inaczej z nimi skontaktować ?

• 2 tygodnie później...

Ma ktoś możliwość wpłacenia kasy na 2captcha.com?

Jak klikam add funds przy tych 120 opcjach to jest błąd.

Znajdzie się jakaś dobra dusza, która mi coś tam wpłaci? Mogę przelać dolary na paypala

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 3 tygodnie później...

Witam,

Szukam osoby, która pomoże mi przy tworzeniu automatu do wysyłania obrazków z recpatchy do 2captchy,

Do tej pory, automatu działa tak..

-przychodzi link

-klika sobie w link

-patrzy czy jest reCaptcha

-jeśli tak to ściąga i wysyła obrazek do 2captchy

-2captcha rozwiązuje i odsyła mi rozwiązanie

i teraz schody..
to rozwiązanie z powrotem prowadzę do googla, oni odsyłają mi token, który pewnie jest mi potrzebny do otwarcia tego linka, czy ktoś się orientuje w jaki sposób powinienem dokleić ten token, żeby pod danym linkiem zobaczyć to co ukrył serwis stosując reCaptche ?

Proszę o PW lub nick do kogo napisać w tej sprawie.

Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności