Skocz do zawartości

Łamanie re-captcha

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podejmie się :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to może chociaż ktoś zdradzi "tajemnicę" jak pobiera recpatche2 ?

czy np. udaje wtedy przeglądarkę IE7, dzięki czemu recpatcha pokazuje od razu obrazki ?

w zamian za pomoc oferuję wsparcie finansowe :)

gdybym wiedział jak wysyłać odpowiedzi w "nowszych przeglądarkach" to być może nie miałbym problemu z tokenem, którego nie wiem gdzie wstawić w ie7,

tylko co tam dokleić.., firebug jest pełny kodu, którego nie wiem jak odczytać.. potrzebuje pomocy

to może chociaż ktoś zdradzi "tajemnicę" jak pobiera recpatche2 ? czy np. udaje wtedy przeglądarkę IE7, dzięki czemu recpatcha pokazuje od razu obrazki ?
Rozumiesz, co to jest recaptcha2 !? To nie jest jeden obrazek tylko zestaw obrazków stanowiący logiczne zadanie. Dodam, że do pobrania danych nie wystarczy samo PHP...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Ma ktoś z Was szablon na przesył recaptchy2 zenkiem do 2captcha?
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale jak występuje kolejne żądania z danego IP pojawiają się recaptcha2, które wymagają doklikiwania dynamicznie podstawianych obrazków i takowe nie są do przejścia w wersji obrazkowej.

Ma ktoś z Was szablon na przesył recaptchy2 zenkiem do 2captcha?

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale jak występuje kolejne żądania z danego IP pojawiają się recaptcha2, które wymagają doklikiwania dynamicznie podstawianych obrazków i takowe nie są do przejścia w wersji obrazkowej.

A jest jakiś mniej więcej czas gdy ta blokada na IP znika? Ew. jakie przerwy zachowywać. Jak ręcznie się bawiłem to jest to chyba losowe, może administrator ma to w opcjach do ustawienia samodzielnie?

A jest jakiś mniej więcej czas gdy ta blokada na IP znika?
To nie jest permanentna blokada IP i człowiek przy pewnej dozie samozaparcia wyklika prawidłowe rozwiązanie jeśli są dynamicznie podstawiane obrazki. Automat już nie.

Przerwy sprawdź empirycznie. Dla spamera przerwa 10 minut może być bardoooo długim czasem, a dla G już nie zwłaszcza jaki się będą powtarzały te żądania do recaptcha2 z danego IP. Wtedy jak już pisałem też nie będzie bana, ale może pojawić się dynamiczna recaptcha2

Co jest losowe ?

Chciałbym takowy odkupić, bo nie chce się specjalnie wczytywać w api.

HAHA co ci da API? CHyba nigdy nie robiłes szablonu do zenka :D Takowy szablon ma każdy kto wie gdzie sa miejsca gdzie ona występuje i nie jest to trudne do znalezienia, problem wtym że takowy szablon musi miec mnóstwo kombinacji akcji jakie zostają wykonane bo są:

1) obrazki w kilku rozmiarach

2) zwracane wyniki sa nie zawsze 2,3,5 a 235 przy 9 obrazkach do zrobienia przy 16x czy większej lezysz

3) podanie więcej niz 1 rozwiązania ( pojawiają się kombinacje obrazków 2,3,4x razy)

4) jak podaje mion trzeba kliknąć X razy na dane pole

To ma sens tylko na wielu IP prywatnych

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

W zenblogu mamy to rozwiązane.

Szablon wykorzystujemy np. w szablonach vip - aktualizujemy gdy coś zmienią i piszemy do serwisów rozwiązujących aby zareagowały na zmiany w recaptchy. Np. na te ostatnie podmiany obrazków po kliknięciu.

Działa u nas to z antigate, rucaptcha i dbc. Dokładnie w takiej kolejności polecam dane serwisy. Rucaptcha jest np. tansza ale jednak troche mniej skuteczna

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

to z antigate,
https://antigate.com/ to nie to samo co https://anti-captcha.com ? Pytam, bo rejestracja na antigate przenosi właśnie na  anti-captcha

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Czy komuś jeszcze oprócz mnie 2captcha "ukradło" cały portfel z bilansu ?

Miałem 54 zł i w ciągu 8h po wykonaniu +/- 1000 linków w 3 próbach ściągnęło 54 zł z konta...

2captcha mam tylko pod xneolinks podłączony więc nie ma możliwości żeby inny program pobierał mi kasę z konta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności