Skocz do zawartości

szukam mentora

kukster

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mogę zostać mentorem!

Nauczę Cię za pomocą magicznego poradnika: jak zarabiać na poradnikach.

Także jak zostać milionerem poprzez sprzedawanie kursów "jak zostać milionerem"

i kurs o tym jak zarabiać przez sprzedawanie kursów

A jeśli masz dziewczynę to mam dla niej od razu kurs jak zrzucić 100 kg w kwadrans.

Do tego będzie wkrótce kurs: jak zarabiać na bezmyślnych zboczeńcach i jak wykorzystywać nawiedzonych sekciarzy do swoich celów.

W maju promocja - zniżka 30% na kurs: zostań prezydentem, krok po kroku.

Lekcja 1. Możesz zarobić nic nie wiedząc. Zrób dobre zapisy na szkolenia seo, oczywiście musi być najpierw zaliczka na konto za rezerwację miejsca, bo może nie starczyć miejsc dla wszystkich. Na szkoleniu ma być sam John Johnson, gwiazda w świecie seo, której nikt nie zna. Niech szkolenie będzie w dobrym i dogodnym miejscu - np sala kongresowa.

Potem się będziemy martwić o przebieg szkolenia. Ale przeczytamy im jakieś notatki i poruszmy ważne kwestie takie jak: czy warto dodawać linki z katalogów i jakoś to będzie. Choć lepiej się w ogóle nie pojawiać.

Lekcja 2. Zrób to co zrobili inni: napisz kurs o tym o czym napisano milion kursów i próbuj go sprzedawać.

Lekcja 3. Zrób bloga o tym o czym jest już bardzo dużo blogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności