Skocz do zawartości

Kolejny interez życia :|

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm poza tym, że się rozwodzę i prawie nie widzę córki, to nie mam neta w domu już drugi dzień <ggrrrRR> - burza była i albo coś w sieci pało albo ktoś serwer odłączył i mu sie nie chce podłączyc - do tego klawiatura w pracy mi się wali i nie mogę od przed chwilą pisac polskich znaków - jak małe Ć.

kupiłem D-Linka router z wifi i mi przerywa sygnał co 15 sekund :) - wszelkie fora nie pomagają...

heh...

life is brutal and full of zasadzkas...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

20 lat temu się ożeniłem

Ja się jezcze nie ożeniłem, a już pokazała jaka potrafi byc niedobra :)

A teraz ja coś powiem :

Dostałem od swojej laski kiedyś złotą rybkę w super fajnej kuli, więc kupiłem żwirek, pompkę, roślinki i niestety przy czyszczeniu pękła mi kula. Kupiłem więc silikon, bo pęknięcie było małe, ale potem zaczęło pękać dalej ... kupiłem więc akwarium 120 litrów na dobry początek i drugą złotą rybkę. Potem kupiłem, za******e niebieskie mieczyki, skalary, brzanki rekina, drugą pompkę na takie duże akwarium, 5 worków kamieni, grzałkę, zamek, statek, nowe roślinki, w sumie wydałem na to chyba z 1000 zł :) i wiecie co ? Miałem chyba z 30 rybek i zaczęły zdychać, kiedy opanowałem rybią ospę, na dzień dziesiejszy został mi glonojad i 2 rybki :)

Kolejny numer :

miałem chyba z 15 lat, dostałem swój telewizor do pokoju, wielka radość była to wtedy.

Jednak w tamtych czasach po raz pierwszy pojawily się reklamy audio tele i wszelkie konkursy, no i chciałem wygrać jakiś szmal, więc dzwoniłem gdzie popadło, raz prawie wygrałem :) Jednak kiedy przyszedł rachunek pożegnałem się z TV w swoim pokoju, ojciec zobaczył rachunek na ponad 800 zł + 100 zł z przedpłaty, ale byłem zły ;) jak dziś widzę wyślij SMS po numer to mam ochotę zaszlachtować paru ludzi z telemarketingu.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Widzę ż nie tylko ja mam kłopoty z tym D-linkiem DI-604, też miewam przerwy w sygnale, nigdy niewiem co jest przyczyną, to już mój drugi router, poprzedni oddałem na reklamację, myślałem że jestem odosobniony ale widze że nie, więc jak mi kolejny raz przestanie działać to pomyślę o Was :)

Widzę ż nie tylko ja mam kłopoty z tym D-linkiem DI-604, też miewam przerwy w sygnale, nigdy niewiem co jest przyczyną, to już mój drugi router, poprzedni oddałem na reklamację, myślałem że jestem odosobniony ale widze że nie, więc jak mi kolejny raz przestanie działać to pomyślę o Was :)

D-linkiem DI-604 - to samo się dzieje gubi sygnał po paru chwilach pracy.

Aczkolwiek zauwazyłem, że jeżeli nie korzystam z programów P2P dokladnie emule to router resetuje sie raz na ruski rok :).

Dodatko zostawiłem wszystkie dane ustawione na default :) Teraz póki co mam spokój.

Na gwarancje chciałęm dać ale powiedzieli, mi ze trzeba przeflashować go więc gupi go przeflashowałem łudząc się że coś pomoże - dalej to samo jedynie pomagają rady które pisałem wcześniej co do pecha to :

w piątek wróciłem z pracy samochód zaparkowałem jak zwykle przed domem, spadła wieczorem wielka ulewa z burzą. Ale nic mi to nie przeszkadzało bo lubię burzę - fakt że musiałem wymieniać 3/4 switchy na dzielnicy bo rozprowadzam net po sąsiadach to mało tego wsiadając do mojego auta by wymienić switche- otwieram drzwi i czuje ze coś "capi" oglądam sięco i jak i patrzę, że dywaniki pływają w wodzie dach (podbitka zalana) udałęm się do warsztatu gdzie zbadano grubosć lakieru - i okazało się, że samochód który miał być bez wyhpadkowy ma 3 cm szpachlu na dachu :) i tyle samo na słupku - w piątek jade na wycięcie fleksem dachu i wspawanie nowego :) - super :)

przegladam sobie allegro i mysle kupie sobie jakis serwis za dzisiajsza kase co dostalem, patrze forum otoryzacyjne za 1000zl, mysle sobie pewni niezle rozwiniete itp

wchodze a tu

https://allegro.pl/item112611844_super_foru...ny_interes.html

to jest interes zycia....

i jak zyc w tym kraju gdzie ludzie za postawienie forum na szablonie rzadaja 1000zl ? :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności