Skocz do zawartości

Kolejny interez życia :|

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

A czy da się to zareklamowa jakoś żeby zwrot kaski był lub wymiana na model innej firmy ? :)

- offtop :(

- dalej nie mam neta w domu.... :/

https://e.smog.pl/s4702/f3982b900017056d449d766e

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mnie nikt nie przebije :jezyk1:

kupilem Honde Civic - po 1 dniu przegrzala sie chlodnica (cala do wymiany), pozniej po kilku dniach rozpadlo sie zawieszenie, po kilku dniach padlo sprzeglo, a po kilku kolejnych urwala sie tylna klapa.... w nastepnym tygodniu gosc we mnie wjechal i mi ja doszczetnie rozwalil :angry:

ps. zanim rozwalil zaczelo znowu siadac sprzeglo wiec oszczedzil mi kolejnych wydatkow ;)

mialem auto 2 miesiace z czego ok 4 dni nim pojezdzilem, reszta w warsztacie - nigdy wiecej japonczyka :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Lubimy sie licytować ja widzę :jezyk1:

Dziś objechałem białystok od lewej do prawej, od prawej do góry i od dołu w górę.

Mamy 3 wielkie hipormakrety (Auchan, Makro, Kwadrat). Nigdzie nie ma wiatraków, temperatura +35° duszno, od 8 rano do 15:30 nie było prądu, fachowiec przerabia mi kominek w domu i nie mógł dziś pracować, zmienił mi się desing na jednej stronie przez co jestem 20$ w plecy. Rozładował mi się telefon, nie miałem prądu i 2 klientów zrezygnowało z zakupu mieszkania.

Żyć nie umierac, jutro wyjeżdzam na 5 dni nie zabieram laptopa, komórki nic nie biorę jadę wypocząć i nie chcem nawet myśleć i pamiętać o internecie, ale znająć życie to serwery padna :angry:

przegladam sobie allegro i mysle kupie sobie jakis serwis za dzisiajsza kase co dostalem, patrze forum otoryzacyjne za 1000zl, mysle sobie pewni niezle rozwiniete itp

wchodze a tu

https://allegro.pl/item112611844_super_foru...ny_interes.html

to jest interes zycia....

i jak zyc w tym kraju gdzie ludzie za postawienie forum na szablonie rzadaja 1000zl ? :)

Widac że się zbytnio nie znasz, przecież ma już 10 zarejstrowanych użytkowników i prawie 2200 odwiedzin :rotfl:

:)

Myślę że 1000 to okazja :)

nigdy wiecej japonczyka :)

A tam się znasz... :rotfl:

Mam od dwóch lat Mazdę i złego słowa nie powiem - przez te dwa lata wymienialem w niej tylko to co powininenem [olej, płyny, klocki, itp.]. :)

Wcześniej miałem Forda - nigdy więcej fordów - skarbonka bez dna :)

Pozdrawiam,

Hubert

A teraz dawka z pięknego urlopu.

1) Jazda PKS w Polsce to najgorsza rzecz na świecie, pomijam to że mimo wykupionych miejscówek (dzicz, bydło, chamsto (ludzie w Białymstoku) siadali jak sobie chcieli i skończyłem na końcu, obok ludzi którzy przez 13 godzin za przeproszeniem pier***li jak tu im nie wygodnie.

2) Kołobrzeg miało być jak w filmie, a wyszło wielkie nic miasto Syf, pokoje Syf, wszystko do bani.

3) Powrót również PKS bo PKP tak jeździ świetnie, że 0 połaczeń.

W warszawie naszczęście kilka godzin miło spędziłem.

4) Piękny powrót PKP oczywiście opoźnienie 20 minut, bo jak inaczej.

Rasumująć 5 dni zmarowane żadnych korzyści, do tego spadły pozycje w Google :unsure:

Tak więc wniosek jest prosty

a) jeździć własnym autem

:( latać tylko samolotem

c) nie jeździć do Kołobrzegu

4) nie jeździć nad polskie morze + 13° woda (ala Wypsy Kanaryjskie).

A bo mazda to mazda, nie jakaś honda.

dokladnie - kazdy japonczyk dobry, nissan, toyota, mazda - byle nie honda, motocykle podobno dobre robia ale samochody beznadziejne :]

ostatnio kolejny dobry interes motoryzacyjny, silnik mi sie przegrzewal, wiec kupilem nowa chlodnice bo wszystko wskazywalo na to ze to chlodnica. Kupione, zawiozlem i sie okazalo - nagrzewnica. Luz - chlodnice tez wymienie (n=kupilem nie wiem po co), nagrzewnica jakas nietypowa siemensa - luz - nigdzie tego nie ma i jedna firma ktora sprzedaje sprowadza i koszt prawie 900 zl :] uzywana innej firmy kosztuje 200 zl, tylko do mojego nie pasuje. Cala zabawa z rozebraniem calego przodu to tylko 1500 zl - BMW - bedziesz mial wydatki a auto zobacze za tydzien jak dobrze pojdzie :D

Do kolekcji pechów.

Kupiłem wiele lat temu nowiuśkiego POLONEZA z saloonu. Jeden z pierwszych z nowymi reflektorami.

W saloonie z góry mnie poinformowali, że w baku są 2 litry benzyny, taki przydział i koniec. Więc pierwsza jazda na stację benzynową. Wysiadam z gabloty żeby zatankować. Ludzie podziwiają nowiuśką gablotę...

Niestety nie przymknąłem drzwi. A tu obok STAR ciężarowy po ropę podjechał i po prostu sobie urwał drzwi z mojej nowiuśkiej gabloty... Do domu pojechałem z drzwiami w bagażniku.

Do kolekcji fartów.

Kupiłem 7 lat temu nowiuśką TOYOTĘ Avensis z saloonu. Przejechałem nią 5 razy dookoła Europy, i poza oponami i klockami, wymieniłem w niej 2 razy wycieraczki. Jeżdżę tą gablotą dalej i powiem, że jazda dziś niczym się nie różni od jazdy w dniu, w którym ją kupiłem.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Intruder - Czym Ty jeździsz?

Das BMW der 735, 3 i pol litren pod masken i automaten biegen :D

Ja ostatnio wpadłem w kompleks o nazwie "Duże felgi" - tak się napaliłem, że w przyszłym roku bedą już 17", zamiast 15"

i tu baardzo odradzam - zaltwisz je w ciagu max tygodnia, no chyba ze bedziesz jezdzil na lawecie :)

tez fajny niefart - pod warsztat w zimie przyjechalo BMW Z3 na felgach 19 i oponach o profilu 35, wysiadl... Niemiec (no przeciez Polak by takich felg nie zalozyl na nasze drogi) i co slowo to "szajsen !". Z serwisu wrocil na stalowych felgach do domu. Okazalo sie ze mial zone polke i przyjechali na swieta do jej rodziny - nie dojechali do Krakowa jak juz felgi polamane :]

Ale zobacz - większość nowych aut wyjeżdża z salonu na minimum 16", a w klasie troszkę wyższej standardem jest 17". To przecież musi dać radę :)

Chciałbym chociaż ładne 16". Wydaje mi się, że przy 16" opona nadal jest "gruba". PRzy 17" już trochę gorzej, no ale ten wygląd :D

Przy 15" mam: 195/60/R15 (na takich wyjeżdżała z fabryki)

Przy 16" musiał bym mieć: 205/55/R16

Przy 17": 215/45/R17

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności