Skocz do zawartości

Chcę zmienić strukturę adresu www - co zrobić aby google szybko ...

dhryn

Rekomendowane odpowiedzi

Chcaiłbym zastąpić stary serwis nowym. Przy okazji zmieni się struktura (budowa) adresu.

No i pojawia się problem - bo zaindeksowane strony będą po zmianie plików i bazy damych serwisu prowadziły do nikąd. Czyli odwiedzalność serwisu zmaleja do zera i zacznie stopniowo wzrastać. Może to trwać kilka tygodni zanim będzie to co jest teraz. Podstron w serwisie jest około 8 tysięcy. I moje pytanie: co zrobić aby tego typu operacja przebiegła w miarę bezproblemowo - aby nie było spadku odwiedzalności do zera??? Czy ktoś ma może jakiś patent ??

pozdrawiam i dzięki za rady!

Darek

upgraduj obecne konto. adres zostaw przeciez skoro ludzie sie przyzwyczaili to po co zmieniac. tzn mowie w ciemno bo nie wiem co ty tam masz. domniemam ze forum. pozatym nie wiem co dokladnie masz na mysli stosuja okreslenie "zmiana sktruktury adresu" czy chodzi ci o zmiane z .pl na .com?

MariuszT podal Ci (moim zdaniem) jedyny prosty/szybki sposob.

pzdr

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności