Skocz do zawartości

Narzędzie - tabela zamian

Arcydiakon

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, narzędzie, które rozwijam, nie jest stricte seo, ale pomoże każdemu, kto pisze dużo na komputerze. Jego działanie jest bardzo proste - gdy napiszesz źle jakiś wyraz, program automatycznie podmienia go na prawidłowy, jeśli taki jest w jego bazie. Tabela zamian pozwala na dodawanie swoich wyrazów i ma dość dużą bazę, którą stworzyłem sam.

Skrypt wymaga do działania programu Autohotkey, który pewnie zna większość z was - ja mam ją wrzuconą do autostartu, dzięki czemu pozbyłem się problemów z denerwującymi poprawkami tych wyrazów, które ciągle piszę źle. Działa w każdym miejscu, w którym piszesz - przeglądarka, edytor tekstu, komunikatory.

Jestem copywriterem i aplikacja bardzo przyśpiesza tempo pracy. Mam nadzieję, że komuś się przyda.

Strona projektu z najnowszą wersją - https://tabzam.blogspot.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności