Skocz do zawartości

Wyniki w Google

twnt22

Rekomendowane odpowiedzi

totalna beka...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co do facebooka:

Około 89 900 wyników - a masz wysoką pozycję, więc myślę, że na oko z 30 dobrych katalogów i z 10-15 precli do strony głównej na frazę "totalna beka" załatwi sprawę. Oczywiści nie walnij wszystkiego w 1 dzień, stopniowo, np dziennie 5-6 katalogów i jeden precel + pingowanie. Warto też wymienić się linkiem (z anahorem) z portalem o podobnej/identycznej tematyce.

Do tego koniecznie popraw metatagi i opis i tam nie zapomnij o frazie "totalna beka" - to w pierwszej kolejności.

Co do podstron:

Możesz obniżyć wartość podstrony serwisu w narzędziach dla webmasterów google. Sprawdzasz, które podstrony są powyżej głównej i obniżasz ich wartość względem głównej. Wtedy google ma informacje, że najpierw stronę główną wyświetlać na tą frazę. Nie martw się dotyczy to tylko Twojej strony, konkurencja na tym nie zyska.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności