Skocz do zawartości

pomoc z egzaminem adwords

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżby wstęp do "szeptanki"? :)

Skoro nie znasz adwordsów to chyba nie zasługujesz na certyfikat?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Naucz się, zdaj, profit. Jedno pytanie w pracy i wyjdzie, że nie masz o tym pojęcia.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Jesteś jedyną osobą w pracy, która stara się / (nie) zdała egzamin? Warto podpytać kolegów w pracy? Nie wstydź się zapytać. Przecież w pracy wiedzą, że Tobie tylko od tak potrzebny jest ten egzamin, więc wstydu nie będzie.

więc wstydu nie będzie

Z pewnością bardzo się wstydzi i dlatego publicznie przyznaje się do próby oszustwa.

Ps. tak wiem, wielkie słowa nieadekwatne do czasów ;) Dziwne mam stare przyzwyczajenia, przepraszam :) Ot po bibliotekach biegałem, pisałem dniami i nocami, broniłem pracę mgr swego czasu. Dziś się przecież kupuje, głupi ja. :puknijsie:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ślęczenie nad książkami czy materiałami do nauki samemu nie jest tryndy, teraz w modzie są serwisy społecznościowe i pytania "kto za mnie zroi / pomoże" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ślęczenie nad książkami czy materiałami do nauki samemu nie jest tryndy, teraz w modzie są serwisy społecznościowe i pytania "kto za mnie zroi / pomoże" ...

I za "friko" oczywiście, bo dzisiejsza generacja uważa, że wszystko im się należy już od urodzenia.

Ja spotykam się z tym na co dzień. Notorycznie męczą mnie klienci z całęgo globu o najróżniejsze duperele. I być grzecznym nie jest wcale łatwo wtedy. A najchętniej to bym zapytał, "a przepraszam, czy ja jakiś wujek, teść, tatuś albo armia zbawienia jestem, żeby tracić swój czas za darmo i dzielić się wiedzą zdobywaną przez lata?" Albo jeszcze ostrzej "polecam cierpliwą naukę, względnie przesyłkę kasy na konto".

Co bym nie odpowiedział w takim przypadku to jest źle. Więc raczej unikam jakichkolwiek odpowiedzi.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności