Skocz do zawartości

Jak zacząć

nomado

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koleżanki ? Masz na myśli lexy.com.pl/?

Ps. jakiś zmęczony, taki rozbity jestem. Marzy mi się urlop ! :)

Co do bloga lexy - to proponuję wziąć na to dużą poprawkę, wiele informacji jest nieaktualnych, część tylko bardzo ogólnikowych, a niektóre można by rzec nie są poparte faktami - by nie powiedzieć, że wprowadzają w błąd. Nie zmienia to faktu, że można sobie dla rozrywki przekartkować.

Co do urlopu to napisz bezpośrednio do Max-a to da Ci urlop ;-)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Koledzy, nie przesadzajcie z tym urlopem, mało kto ich dostaje :D Co do bloga Lexy próbowałem z nią dyskutować na merytoryczne fakty, na FB skończyło się banem konta na FB. Z kobietami w ogóle ciężko dyskutować, a jeszcze trudniej z tymi co "słyszeli dzwon a nie wiedza gdzie on".

Bloga Marty można poczytać, można nawet podstawowe pojęcia na temat optymalizacji strony wynieść, ale teraz uczy zdobywać linki a z tej materii w mojej prywatnej ocenie nie ma pojęcia.

Koledzy dobrze wiecie, że nikt na blogach nie opisuje skuteczne metody linkowania bo po publikacji od razu staną się nie skutecznymi.

Ja dalej uważam, że na podstawowe frazy można podlinkować listą Czarka, dodać parę profili typu Adobe i ma to wystarczyć jeśli nie przywalić wszytko ankorem Okna Warszawa. Problem takich osób początkujących jest taki, że nie mogą sami ocenić linków, nie wiedza który jest dobry, który nie za bardzo.

Na takich i żyrują różnego rodzaju sprzedawcy, tydzień temu zobaczyłem raport linkowania ( 400 profili K2 niezaindeksowane ID>4000 za 350 zł netto) sprzedawane to było jako artykuły na stronach z dużym TR.

Jak ktoś chce pozycjonować się sam na łatwe frazy niech przeczyta poradnik Czarka i eksperymentuje na testowej domenie to co piszą na PiO, jeśli na test przy pomocy Adwordsow budżetu nie ma.

@UP - co ma treść wspólnego z "pozyskać ruch z Facebooka lub reklam Google?"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

https://rank.pl/

To lista Czarka, dość znana postać nie tylko w branży reklamowej/seo i w innych ciekawych projektach.

Zawsze podziwiam ludzi którym chce się poświęcać czas i robić takie listy i puszczać je do ludu

co innego ranking chwilówek, odchudzaczy czy innych wspaniałości. :)

Aby dodać łyżkę dziegciu powiem, że kiedyś sprawdzałem linki z katalogów typu wp, gazeta i ahrefs czy podobne programiki dają linkom z szacownych katalogów ocenę, jak linkom z zaspamowanych darmowych for.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności