Skocz do zawartości

Brak reakcji na umieszczenie kodu reklamy

dwaszkla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Od jakiegoś czasu na bloggerze prowadzę małego bloga, w zasadzie to są dopiero jego początki ale zdecydowałem się połączyć go z adsense. Blog został zaakceptowany i jest gotowy do umieszczenia na nim reklam. Ale pomimo tego że umieściłem w nim kod reklamy o który adsense mnie prosi, na panelu AS nadal widnieje informacja żebym umieścił w witrynie kod reklamy. Kombinowałem już na rózne sposoby go umieszczać i nadal nic się nie zmienia.

Dodam tylko że blog jest na platformie blogger ale ma skonfigurowany wykupiony adres w hostingu. Czy możliwe jest że właśnie dlatego adsense nie reaguje na dodanie kodu? Adsense mam ustawione na dwaszkla<kropka>pl a blog jest w zasadzie na dwaszkla<kropka>blogspot<kropka>com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności