Skocz do zawartości

Język treści: Określ podstawowy język swojej witryny

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko. Założyłam sobie kanał na youTube. Filmiki będę raczej instruktażowe na których nie będę mówić tylko coś pokazywać. Tytuły filmów będą po angielsku. Chcę je kierować za granicę niż na Polskę.

Ogólnie chce zarabiać na tych filmikach.

Czy powinnam wybrać w tej sytuacji podstawowy język witryny: Angielski ?

Znaczy chodzi Ci o język kanału tak? Jeżeli tak, to po angielsku czy w innym języku, w jaki tam celujesz. Jeżeli tworzysz serwis ze swoimi filmikami z YT i chcesz go pozycjonować nie wiem dajmy na to w UK, to taki wybierasz docelowy region dla serwisu.

Kanał na YT w "Domyślne ustawienia przesyłania" w Język filmu wybieram Angielski (Stany Zjednoczone).

Jeśli chcę zarabiać na filmikach muszę połączyć kanał z Adsense. Podczas tworzenia konta w Adsesne mam takie pole "Język treści: Określ podstawowy język swojej witryny" Czy tam też muszę wybrać Angielski?

Chciałbym kierować filmy na USA, ogólnie na język angielski bo z tego co przeczytałam tam się lepiej płaci za filmiki niż w Polsce.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności