Skocz do zawartości

google nie indeksuje większości

dinss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 3 tyg temu powstała nowa stronka. Niestety mam problem z indeksowaniem w google. Cały czas jest tylko około 80 indeksów i prawie to się nie zmienia. Co najlepsze indeksuje np. to co dodałem z 2 dni temu, a to co dodałem 2 tyg nadal nie ma w google.

Wczoraj wygenerowałem mape witryny bo wcześniej jej nie miałem. A więc przesłałem ją w narzędziach webmastera i niestety wygląda to tak:

Strony internetowe
23 796
Przesłano
64
Zaindeksowane

Dlaczego tylko 64? Coś nie tak ze stroną mam czy jak?

Link do mojej strony: lukaj.tv

Z góry dzięki za pomoc.

Może to być wina skryptu? Chociaż w necie kilka stron używa tego skryptu i widzę, że mają ładnie indeksowane wszystko.

Zobacz sobie site:24filmy.pl też używają tego skryptu i ładnie wszystko mają w google.

1. Sprawdzałeś czy z robot.txt i sitemap.xml wszystko gra?

2. Próbowałeś pingować sitemap.xml?

3. Czy sitemap jest aktualizowane czy nie? Warto by pojawiały się linki do podstron z nowa datą.

4. Zdobywaj nowe backlinki, strony zombie nie są miło widziane w wyszukiwarkach.

5. Strona jest świeżutka, od razu całości nie łyknie google przecież.

6. Skoro strona podobna, to obstawiam, że to warez lub strona filmy online - są zaostrzone reguły dla tego typu stron, jak i łatwo o filtra lub wyrzucenie z indeksu po kilkaset podstron dziennie.

7. Dla domeny głównej - Narzędzia dla webmasterów - wybierz swoją stronę - pulpit nawigacyjny - indeksowanie - pobierz jako google - prześlij do indeksu - indeksuj ten url i jego linki bezpośrednie

8. To samo co w punkcie 7, tylko tym razem dla sitemap.xml

9. Jak to zawodzi (odczekaj z miesiąc by zobaczyć efekty) to podziel sitemap na mniejsze i spróbuj jeszcze raz.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

• 2 miesiące temu...

Zajrzyj do dział narzędzia są tam oferty dwóch systemów indeksujacych w tym jednego juz po testach określonego przez userow jako skuteczny.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak pingować sitemap??? Ma ktoś jakąś sprawdzoną metodę?

Sitemapy nie pinguje się tylko leci swelem. Jest to skuteczniejsza metoda.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Co ma mu indeksować?

Po kliku na: https://lukaj.tv/regulamin.php

Po kliku na : https://lukaj.tv/czyste.phptreść:

W tym miejscu będziesz mógł dodać swoją własną podstronę, z dowolnie ułożoną przez siebie trecią.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności