Skocz do zawartości

Dodam wpis za klika w AdSense

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie katalogowania natrafiłem na katalog z nietypową metodą "płatności za wpis". Nie mam pojęcia, czy to jest legal, pytanie zapewne do działu AdSense - ale zobaczcie obrazek. Jaki sprytny gostek, prawda?

Zobacz obrazek

[edytowane - Erbit]

Zakładaj topiki we właściwich działach

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Ależ jakim baranem trzeba być, by w katalogu dac taki link? Pomijając regualmin, który w sposób jasny tego zabrania (doczytałem z ciekawości u źródła), to nasuwa mi się jedno pytanie:

Ja dodaję zwykle kilkanaście stron. Powiedzmy, że część z nich do więcej niż jednej kategorii, czyli więcej niż jeden raz.

Dajmy na to 30 wpisów: 30 wpisów w 10 minut - to 30 kliknięć w reklamę z jednego komputera z jednym IP w ciągu 10 minut. Toż to ban od Gugla jak nic. Na co liczy taki Spryciul?

(Jak to w filmach mówią: A, to pan jesteś Spryciul, bez Spry na początku. Czy jakoś podobnie to szło...)

:)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności