Skocz do zawartości

Czyżby nadchodził kolejny update?

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ewidentnie przy okazji 'mobile friendly' pomieszali coś przy algorytmach. I poszły w dół regionalne i ogólnie wzrosła ilość zamieszania w wynikach... (może coś związanego z pingwinem?)

Ostatnio (bodaj na bhw?) czytałem coś o plotkach dotyczących czegoś większego w okolicy czerwca/lipca, ale mam wrażenie że przyśpieszyli z tym.

Nie ma niczego co by wskazywało na nienaturalne zachowanie algorytmu w ostatnim czasie ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie ma niczego co by wskazywało na nienaturalne zachowanie algorytmu w ostatnim czasie ;-)

Więc wszystko jasne :) Zgred - proszę o zamknięcie tematu, bo co poniektórzy zaczną litanię pisać....

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Więc wszystko jasne :) Zgred - proszę o zamknięcie tematu, bo co poniektórzy zaczną litanię pisać....

jak ja lubię takich kolesi co wyskakują przed szereg, przeszkadza Ci że ktoś coś tam sobie pisze? miałeś tatusia lub dzidziusia w SB że masz taki pociąg do zamykania/cenzurowania?

miałeś tatusia lub dzidziusia w SB że masz taki pociąg do zamykania/cenzurowania?

Agresja / frustracja w sobotni poranek ? Nawet mną jakoś wzdrgnęło ;)

A w temacie: również nie widzę żadnych ponadprzeciętnych fluktuacji w serp.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

sobotni poranek powinien rozpocząć się od kawy i planowania co by tu grillować i wypić

Ja rozpocząłem dzień od Parady Zwycięstwa w Moskwie. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Artur zbierasz punkty do linka ??? wcześniej dostaniesz bana ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności