Skocz do zawartości

2 strony do oceny

Kisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Mój drugi post, a już proszę Was o coś, uh niedobrze :-)

Prosiłbym o ocenienie stron https://humor.kisielek.be oraz https://www.efef.info . Do pierwszej nie mam jakiś zastrzeżeń, za to druga nie daje mi spać - chciałem stworzyć coś "lżejszego" wizualnie od humor.kisielek.be, co z tego wyszło? Plagiat maxiora? Proszę o opinię na ten temat, nie wiem czy robić inny layout, czy też ten aktualny nie-jest-plagiatem-maxiora :)

Pozdrawiam

Jeśli mam na stronce spędzić trochę czasu, nie mówiąc o powrocie do niej, nie może mnie ona przeganiać swoim żarówiastym zielonym, albo ledwie widocznymi pomarańczowymi literkami na bordowym tle...

Na tej drugiej w Dodaj link i w Kontakt jest jakiś Warning z MySQLem.

Z kolei przy tej pierwszej mam poziomy suwak nawet przy rozdzielczości 1024x768.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Co do kolorystyki...miała sugerować aktualną porę roku - więc ciepłe kolorki. Proponujecie całkowicie je zmienić czy może odcienie?

Co do szerokości tej pierwszej - fakt, może przesadziłem, po prostu sam używam 1280x1024, egoizm. Poprawię :-)

[EDIT]

humor.kisielek.be ma już odpowiednią szerokość.

Co do kolorystyki...miała sugerować aktualną porę roku - więc ciepłe kolorki. Proponujecie całkowicie je zmienić czy może odcienie?

Jest pewna subtelna różnica między ciepłymi barwami, a tymi które zastosowałeś na swoich stronach !!!.

Obie strony męczą oczy niemiłosiernie, na pewno wiele wchodząc na taką stronę od razu ją zamknie.

Jeszcze się przyczepię to nagłówków na "zielonej" stronie - za duże czcionki i wogóle niezbyt ciekawe wykonanie.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

O ile w zielonej festyniarskiej ktoś nie oślepł to znajdzie co nieco do obejrzenia, natomiast w pomarańczowej rozwalającej siatkówkę oka już wogóle nie istnieje nawigacja, no chyba że wydaje Ci się, że reklamy google naprowadzą użytkowników do menu ( szanowny użytkowniku menu jest na lewo od skycrapera !!! )

Grafika, lub jej brak, jest porażką, bo paradoksalnie reklamy Tradedoublera są ciekawsze niż top strony, generalnie jako user uciekłem po 30 sekundach, szkoda oczu.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności