Skocz do zawartości

jak sprawdzic czy jest filtr

beny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nurtuje mnie pytanie, a nie moge znalezc odpowiedzi. W jaki sposob stwierdzic czy pozycjonowana fraza "zalapala" sie na filtr? Kiedys bylo polecenie allinanchor. Rozwiazywalo to sprawe w 100%. Teraz jak dowiedziec sie czy strona zlapala filtr na fraze czy nie? Macie jakies rozwiazania?

Mam nadzieje, ze nie zostane pogrzebany zywcem :)

Dzieki!

BTW dzialalem bardzo delikatnie bo nowa domena, ale dwoch z pozycjonowanych fraz nie ma w 1000 wynikow... narazie albo wlasnie filtr ;)

Pozdrawiam

BENY

poszukujesz luksusowego apartamentu wejdz na apartamenty Kraków

ja tez mam taki problem

pozycjonuje strone od ponad tygodnia narazie pod jedna fraze

zazwyczaj dodawelem 5-20 kat dziennie (wczoraj 7) a dzisiaj wrzucilem do 20. rano mialem skok z 71 na 31 pozycje a teraz wieczorem patrze ze nie ma strony pod ta fraza

a pod www.nazwastrony.pl jest

czy zniknela na chwile czy juz kaput na ta fraze?

Zobacz jak na innych DC www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

IMHO: Jesli ta domena jest nowa to calkiem mozliwe, ze wpadles w filtr pozycjonujac ja tylko na jedna fraze. No i przy takiej dziennej ilosci katalogow.

Ja dodalem strone do 10 katalogow przez pierwsze 2 tygodnie roznicujac anchory... Wlasnie na dwa nie pojawia sie wogole w wynikach... wiec albo jeszcze sie nie pojawia, albo filtr - tak mi sie wydaje. Stad moje pytanie na skuteczna metoda stwierdzenia czy jest czy nie ma filtra na fraze....

Pozdrawiam

BENY

poszukujesz luksusowego apartamentu wejdz na apartamenty Kraków

zniknelo z wszystkich dc :(

no coz testuje dalej zakladam next domene :)

i bede dodawal do 15kat/d(3 slowa klucz-1 slowo=1 wpis do kat)

i zobacze co sie stanie

czy dodawanie strony przez add url moze spowodowac ze googlarka bardziej bedzie zwracac uwage na moja domene pod kontem naduzycia?

No i przy takiej dziennej ilosci katalogow.

nie popadajmy w skrajności. dodanie do 20 katalogów dziennie (z czego zapewne robot znajduje dziennie 1 link :) ) to nie powód do filtra.

nowe strony bardzo często pojawiają się i znikają z wyników. to normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności