Skocz do zawartości

jak sprawdzic czy jest filtr

beny

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby wpaść w filtr to najpierw trzeba być w wynikach, a ciebie prawdopodobnie JESZCZE tam nie ma. MSD wszystko przed Tobą

Rozumiem ze to do mnie :angry:

No rzeczywiscie logiczna sprawa... A fakt ze po zaindeksowaniu serwisu na te dwie frazy nie znalazlem sie (narazie) nigdy w wynikach. Czyli filtra nie moglem zlapac skoro strony w wynikach nie bylo :jezyk1:

Pozdrawiam

BENY

poszukujesz luksusowego apartamentu wejdz na apartamenty Kraków

20 katalogów dziennie i wyniki po 2 dniach..... no albo ja zwariowałem albo to wy :D

jak macie nową domenę i w miare łatwe anchory to dodawajcie sobie po 3 do 5 dziennie i po miesiącu bedzie naprawde ładnie ;) takie trzaskanie 20 katalogów dziennie przy około 1300 polskich katalogach to 2 miesiące pozycjonowania. A zastanawiałeś się co poźniej? Jak się katalogi skonczą? bo ja chyba wiem :)

Może być filtr ale nie musi. Miałem podobną sytuację. Pozycjonowałem nową domenę na 3 frazy i róznicując anchory, po jakichś 2ch tygodniach na jedną z nich wyleciała z wyników. Minęło od tego czasu jakieś 5 m-cy, a jej w wynikach dalej nie ma mimo że allinanchor:nazwa_frazy pokazuje mi ją na 7 pozycji. Pozycjonuje ją dalej na tą frazę i mam nadzieję że kiedyś filtr puści ale może być tak że nigdy z niego nie wyjdzie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Panowie. Jedna sprawa. Przestańcie gadać głupoty o filtrach na nowe strony za kilka linków dziennie.

Druga.

Istnieją takie rzeczy jak DC, cache i wiele innych. Nowa strona (lub śieżo pozycjonowana) fruwa miedzy pozycjami 5-500 bo G np wywala cache i przywraca stary, Pokazuje przestarzałe DC, wywala totalnie z indeksu na parę dni.

I to co macie w takiej sytuacji robić to robić swoje i czekać jęśli po 3-mcach nadal nie będzie was w wynikach to możecie gdybać o filtrze.

Szanujcie forum oraz moje i innych nerwy.

Witam, w pierwszym poscie pisze, aby podać swoje sposoby. A więc ja mam jeden taki, byćmoże skuteczny. Gdy nie ma mnie już w google pod daną frazą ok 3tyg uruchamiam sobie taki programik 'Free Monitor for Google", ustawiam sobie zeby sprawdzał w 1000 wynikiach, gdy mnie tam nie ma przeczhodze na strone search.msn.com wstukuje anchora i szukam swojej stronki, jesli ją znajduje to uznaje, że dostałem filtra w google i linkuje dalej anchora raz dziennie. (reszte anchorów normalnie).

PS. google i msn to dwa różne algorytmy, wiec też niebardzo jest się czym sugerować, ale jesli w msn jetem na pozycji 5 a w google mnie nie ma to chyba jednak jest coś nie tak.

PS2. jeszcze mi sie nie udało wyjść z filtra

ja to w ogole radze potrzymac z 1 rok, a pozniej powoli dodawac do 1 kataloga dziennie, roznicujac oczywiscie anchor, zeby starczylo 1300 polskich katalogow do pozycjonowania przez 7 szczesliwych lat zycia stronki :>

Na powaznie: 20 , 30 katalogow dziennie na swieza fraze dlaczego ma zaszkodzic?

Na jeden katalog Googlebot wejdzie sobie dzisiaj, na drugi jutro, na trzeci za tydzien.

A poliytyka oszczedzania katalogow, bo niedlugo nie starczy mija sie troche z celem - moze lepiej odlozyc sobie troche kasy, kupic serwery na allegro, zalozyc jakies wlasne zaplecze, czy to tematyczne, czy nawet qlweba, opisy czy inny smietnik i dodawac znowu do katalogow, a z zaplecza linkowac do swojej strony ??

NIE PONOSZE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA EWENTUALNE WYPADNIECIE Z INDEXU PO PRZECZYTANIU TEGO POSTA :D:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności