Skocz do zawartości

Wyskoczylem z sandboxa :)

qgito

Rekomendowane odpowiedzi

ok 3 miesiące temu zacząłem pozycjonowac frazę ,,strony www" , wrzuciłem od razu solidnego powera licząc się z filtrem i faktycznie byłem poza 300 pozycją. Oczywiście linki cały czas były dodawane na ten anchor, dziś jestem na 3 podstronie :)

a mi strona "wpadła" jakieś 2 meisiące temu, w zeszłym tygodniu już myślałem, że z tego wyszła (znowu widoczna w google) - ja żadnych zmian nie robilem. I od wczoraj znowu wpadka...

Ciekawe czy wyjdzie na dobre czy będzie w sandboxie :/

Pozdrawiam,

Hubert

Może się coś nowego dzieje, sam nie wiem, bo każdy widzi to co chce widzieć i to czego się spodziewa, że zobaczy. Do tego dochodzi przyporządkowywanie na siłę swoich stron do omawianego schematu. (takie odczucia czasem mam)

Niepokoję się, bo mam (tzn. moja biedna strona) takie same objawy co na samym początku Jaggera. Wtedy mimo braku wyindeksowania czegokolwiek, ilość odwiedzin spadła (o ile dobrze pamiętam) 10x. Przed wczoraj (27 czerwca) w godzinie 21-22 znowu to samo (tzn. w tych godzinach się zaczęło, trwa nadal). Z dnia na dzień 6x mniej odwiedzin. (bez wyindeksowania). To jest strona, która ma 97% wejść z Google.

Czy komuś jeszcze przypomina się Jagger, obserwując zachowanie swoich stron?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

@Rafal: u mnie jeden sajt identycznie, nawet o tej samej godzinie... Pozostaje nam poczekać, sądzę że wszystko wróci do normy(strona nie była pozycjonowana żadnymi systemami, domenka dwuletnia). Dobrze, że w tym czasie inne domeny nadrabiają straty :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności