Skocz do zawartości

Automat do podlinkowania zaplecza

enimen

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo ważniejsze od wyboru automatu są wybory miejscówek ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jaki automat?, moim zdaniem wszystkie jakie są dostępne na rynku nadają się bardzo dobrze. Nie ma jednego uniwersalnego automatu ani do zaplecza, ani do docelowej, ani nawet do spamu. Każdy jest dobry tylko jak go użyć, jakie listy wrzucić, do czego użyć to już nie takie proste. I sam marzę aby stworzył ktoś automat do podlinkowania, wciskasz guzik i idziesz na piwo, dz.....i, spać czy kto jakie tam ma upodobania. Niestety takiego automatu nie ma i śmiem twierdzić że nie będzie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

marzę aby stworzył ktoś automat do podlinkowania, wciskasz guzik i idziesz na

.... bezrobocie. :P

E: oczywiście mam na myśli, taki publiczni dostępny. Może więc dobrze, że jest ... jak jest ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Jaki automat?, moim zdaniem wszystkie jakie są dostępne na rynku nadają się bardzo dobrze. Nie ma jednego uniwersalnego automatu ani do zaplecza, ani do docelowej, ani nawet do spamu. Każdy jest dobry tylko jak go użyć, jakie listy wrzucić, do czego użyć to już nie takie proste. I sam marzę aby stworzył ktoś automat do podlinkowania, wciskasz guzik i idziesz na piwo, dz.....i, spać czy kto jakie tam ma upodobania. Niestety takiego automatu nie ma i śmiem twierdzić że nie będzie.

A nawet jakby był to google by wprowadziło takie zmiany aby był bezużyteczny.

Czy DonLinkage jest wg. Was do tego najlepszy

Soft OK jak wiesz jak nim posługiwać się kupuj, suport na miejscu. Nie ma co zastanawiać się

Generalnie jak już sugerowali Tobie koledzy wyżej, soft nie ma znaczenia liczy się pomysł na linki i strategie.

A nawet jakby był to google by wprowadziło takie zmiany aby był bezużyteczny.

No niekoniecznie. Google to też w pewnym stopniu automat. Każdy automat da się wykorzystać, ludzkim myśleniem i na to na razie algorytmu nie ma. I dlatego są osoby co pozycjonują strony skutecznie, ale też takie osoby co pozycjonują nieskutecznie. Mała podpowiedź: Mózg czyni z automatu przydatne narzędzie.

.... bezrobocie.

A gdzie na bezrobocie ? ten co wymyśli taki automat zostanie miliarderem bogatszym niż założyciele googla i wielu innych firm.

SzlafRock nie wiem czemu Jesteś taki kąśliwy. Ale ok, odpowiem Ci, jeśli masz wiedzę i umiejętności to gdzie je trzymasz? W sejfie ?, bo moim zdaniem za tą wiedzę i umiejętności odpowiada Twój mózg.

automat do podlinkowania, wciskasz guzik i idziesz na piwo, dz...

xenolinx obsługuje wiele typów skryptów wiec jak pójdziesz na piwo to jeszcze wytrzeźwieć zdarzysz ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A gdzie na bezrobocie ?

A nie wiem zupełnie, nigdy nie interesowałem się tematem i procedurami z tym związanymi ;)

Z kontekstu jasno wynika, że rozpatrujemy od strony pozycjonera a nie przyszłego wynalazcy i niedoszłego miliardera.

aby stworzył ktoś automat

wciskasz guzik

Nie obracaj kota ogonem, jeszcze nie jestem śpiący ;)

E: Ps. w dalsze dywagacje nie wchodzę, bo nie mam Bogdan nawet na drugie :D

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Oj Konik, dokładnie wiesz że chodzi o to iż takiego automatu nie ma, nie będzie. A więc ani ten przyszły miliarder go nie stworzy ani pozycjoner nie wykorzysta. Koniec tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności