Skocz do zawartości

Stopka forum - dużo linków - co google na to?

redone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

Zaczynam temat pozycjonowania, trochę już czytałem i szukałem ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na jedno pytanie. Mam nowa stronę i chce umieścić jej link w swojej stopce na forum na ktorym mam ponad 1000 postow. Tematycznosc forum jest ściśle związana z tematyką strony. Jak google zareaguje na ttakie zmasowane linkowanie? Czy nie bedzie mnie podejrzewać o jakieś masowe linkowanie?

Z góry dziekuje i Pozdrawiam:)

Na takie pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wszystko zależy od formy samego linku, ogólnego profilu linków prowadzących do strony. Jeżeli jest to jakaś świeżynka z małą iloscią linków to lepiej ostrożnie na początku.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To jest bardzo świeża strona. Linkow do niej jest tyle co na jednej ręce policzyć:) a po prostu rozwijam tam tematy te co na forum. Anchor nawiązywał by do tematyki forum i mojej strony. Chwciąż myślałem też o zwykłym linku.

Troszkę to dziwne prawdę mówiąc. Bo jest sobie jakiś expert, chce założyć stronę zeby isie dziepić wiedza tak jak na forum ale dokladniej. Linkuje w stopce i wpada w filtra. Troszkę to dziwne:) w każdym rasię będę linkowal z innych zrodel w takim rrazie. A ile czasu poczekać?

obserwuj działania innych ;) W tym topicu sa linki w stopkach ze słowem kluczowym. Sprawdz jak wysoko jest strona docelowa na to hasło oraz jaki procent linków stanowia te z forum. Oczywiscie to tylko pogladowo, nie wszystkie linki sa widoczne w ogolnodostepnych narzedziach. Ale zawsze daje to jakies spojrzenie na sprawe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności