Skocz do zawartości

Stopniowo, kolejno wypadają podstrony z chwilówkami

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś też tak ma od kilku dni? Mam i inne zarobkowe podstrony na tej samej domenie, z innymi produktami finansowymi które się trzymają jako tako. A podstrony z frazami chwilówki + miasto wypadają, wypadają.

...with heavy thump, a lifeless lump, they dropped down one by one.

Edit: Czyżby ten kiedyś zapowiadany update na doorway'e nadszedł?

Już prawie wszystkie "chwilówki miastówki" u mnie wyleciały. Nie z indeksu ale na pozycje których daremnie szukać. Strony konkurencji są widoczne bez większych zmian a lepsze jakościowo raczej nie są. Nie pieklę się, te chwilówki to w moim przypadku coś w rodzaju eksperymentu, zabawy. Do dziś brak powiadomienia o ręcznych działaniach a idzie piąty dzień odkąd to się zaczęło.

Może Google uruchamia kolejna swoją usługę i czyści serpy z konkurencji

Już prawie wszystkie "chwilówki miastówki" u mnie wyleciały.

Jeżeli linkujesz linkami zgłoszonymi do DT to zawsze właśnie tak wygląda, spadek na 20-30 pozycję.

Ale linkowałeś zapewne z tych samych miejscówek, to że ty nie zgłaszałeś do DT nie oznacza że jakiś leming tego nie zrobił, stronki gdzie wpijałeś spam nie maja tabliczki "sorry jakiś gamoń zgłosił mnie do DT".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności