Skocz do zawartości

To i nasza strona pod krytykę

netprogs

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze czasami oderwać się od zawiłych algorytmów i abstrakcji i zmalować coś :) Oto efekty netprogs kropka pl

Zapraszam do komentowania wyglądu zewn, rwd itd.

Bajdełej, czy napisany tekstem adres strony jest linkiem? Bo ten post nie chciał mi przejść. Oto cytat:"Aby móc używać linków w postach, trzeba napisać ich co najmniej 3." W świecie seo nazywacie takie coś linkiem?

Zatrudnijcie grafika. Albo potnijcie sobie jakiegoś darmowego PSDka.

https://www.cssauthor.com/free-web-templates-2015/ 

poważnie.

Co Ty opowiadasz, myślałem, że ładnie jest. Na grafika nie stać, poza tym niebardzo potrzebny bo narazie w większości zrobiliśmy aplikacje zamknięte dla internetu, np wspomaganie biznesu, narzędzia dla programistów, seowców itp. Więcej info tutaj www.netprogs.pl

Dla mnie też jest wszystkiego zbyt dużo ... to konstruktywna uwaga więc nie podchodź do tego jako do ataku. Kiedy otworzyłem zakładkę oferta i wybrałem link "Systemy zarządzania treścią CMS" - zostałem zawalony masą treści której nie chciało mi się czytać. Zbyt dużo, ważny jest treściwy minimalizm. Powodzenia życzę mimo to :)

Postaw bardziej na prostote i minimalizm, tym bardziej w dobie mobile. Wejdź sobie tutaj i sam zobacz jak twoja strona wygląda na tabletach i smartfonach. Ktoś kto będzie ją przeglądał na tych urządzeniach, może dostać zawrotów głowy :)

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności