Skocz do zawartości

wordpress dwie wersje strony

pi0trek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zacznijmy od tego że jestem laikiem jeżeli chodzi o wordpressa, stworzyłem stronę wordpress a dokładniej dodałem do niej możliwość wyświetlania postów bo tylko to chciałem żeby było na cms-ie nic innego poprzez wordpressa w moim szablonie nie da się edytować.

1.png

2.png

I zrobiłem jeszczę anglojęzyczną wersję strony tez w index.php i próbowałem ją umieścić w głównym katalogu wordpressa z szablonem tylko pod inną nazwą en.php a następnie umieściłem link do niej we fladze

3.png

i tu zaczyna się problem bo wordpress w głwnym katalogu z szablonem jej nie czyta (klikając we flage ciągle pokazuje mi polską strone główna) a jak znajduje się w folderze httpd to czyta mi tą angielską wersje en.php ale nie wyświetla postów. Wiem że to powinno znajdować się w jednym folderze z moim szablonem ale nie wiem jak to ustawić, czy mogłby ktoś pomuc ? :)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności