Skocz do zawartości

Cukierki reklamowe z logo, polecisz coś ?

THI

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Potrzebuję zamówić trochę słodyczy z logo firmy.
Interesuje mnie dobra jakość, dobry kontakt, możliwość otrzymania kilku próbek.

Zamówienie to około: 2000 szt.

Szybki czas realizacji. Do 9 dni kalendarzowych od momentu zaakceptowania.

Potrzebuję dosyć specyficznych cukierków/pralinek

- czekoladki zabarwione nutą alkoholu - tak aby nadzienie się nie wylewało.
ewentualnie coś podobnego.

Macie jakieś sprawdzone kontakty ?

Coś możecie polecić ?

Obdzwoniłem kilka firm z topów google, ale średnio to wygląda.
Spróbuję z polecenia.

dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Obecnie reklamowe cukierki dobrej jakości i w dobrej cenie robią się na Ukrainie, tak samo jak ulotki, inny druk dodatkowy plus wysoki kurs GR/USD. Tylko 2000 cukierek szt to w ogóle nie jest żadna liczba dla tego średnie Tobie wyglądają oferty z TOP. Jeśli potrzebujesz 2000 szt to maksymalnie co możesz uzyskać to przepakowywane cukierki w opakowania zrobione na "cyfrze" ogólnie rzecz biorąc cena będzie nie ciekawa .

Polacy nie gęsi i też dobre cukierki robią. :)

Swego czasu zamawiałem krówki z Milanówka www.krowki-pomorski.pl

Teraz nie wiem jak cenowo, sprawdź. Cukierki smaczne.

PS.

Chyba by mnie Bóg opuścił gdy bym zamawiał cukierki na Ukrainie. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

nie zależy mi na jakości druku, to drugorzędna sprawa.

Zależy mi na jakości cukierka/czekoladki, tak aby nadzienie się nie wylewało po ugryzieniu, ale żeby miało posmak alkoholu.

Jak masz jakiś namiar na sprawdzoną firmę na Ukrainie, która mogłaby coś fajnego zaoferować to poproszę.
Takie ilości zamawiam 2-3 razy w roku. Wiem że nie dużo, ale liczę na jakość a nie ilość :)

Pozdrawiam

Mieliśmy wiele razy krówki, michałki itp.
Imho, jakość się ostatnio trochę pogorszyła i przestaliśmy to zamawiać. Nie ta kategoria.
Mamy trochę inne wymagania. czyli czekolada + delikatne alko.

nie zależy mi na jakości druku, to drugorzędna sprawa.

ale liczę na jakość a nie ilość

uhmmm :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chyba by mnie Bóg opuścił gdy bym zamawiał cukierki na Ukrainie.

Ty nie zamawiasz zamawiają prawdopodobnie firmy które ich dla Ciebie robią, przy tym kursie ich waluty do USD to w zwyczajnym świecie opłacą się a do Lwowa rzut beretem nikogo Bóg nie opuszcza, taka kontraktura obecnie. Tak samo duży procent druku offsetowego robi się obecnie na Ukrainie bo jest to opłacalne.

Tak dla informacji ogólnej - w cukierkach naprawdę liczy się opakowanie, uwierzcie mi ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przy tym kursie ich waluty do USD to w zwyczajnym świecie opłacą się a do Lwowa rzut beretem nikogo Bóg nie opuszcza, taka kontraktura obecnie

Nie wiem o jakiej kontrakturze piszesz, ale w Polsce też robią dobre i tanie cukierki. Poza tym można sprowadzić z Niemiec lub Danii gdzie obowiązuje system HACCP lub standard GMP. ;)

Musisz to wiedzieć gdy ktoś zapyta się o to. Pamiętaj, że Polska to już UE. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W Polsce robią znakomite cukierki, wędliny, przetwory tylko co to ma do rzeczy jeśli gdzieś można kupić o polowe taniej bo cena USD poszła w 2x razy, a cena na cukierki tylko o 30%-40% i firmy to wykorzystują.

Nie wiem o jakiej kontrakturze piszesz

O zwykłej gdzie taniej tam kupuje się.

Musisz to wiedzieć gdy ktoś zapyta się o to. Pamiętaj, że Polska to już UE

Ukraińskie cukierki posiadają wszystkie niezbędne certyfikaty UE ( Przecież to fabryki prezydenta), co więcej obecne w Polskich sklepach. Zresztą jak chałwa, piwo, inne towary spożywcze. Ale rozumiem Ty możesz o tym nie wiedzieć, w marketach nie kupujesz kiedyś pisałeś.

Musisz to wiedzieć gdy ktoś zapyta się

Skąd taki pomysł, że nimi handluje? Trzeba być debilem, aby handlować produktami spożywczymi bez stosownych zezwoleń i certyfikatów. I wątpię aby ktoś to robił w przypadku słodyczy reklamowych.

Przepraszam za nieścisłość ale obecnym właścicielem Lwowskiej fabryki czekolady jest Nestle, a nie Roshen.

To tak dla informacji bo kolega Szlaf Rock coś tam mówił o certyfikatach UE.

https://www.nestle.ua/brands/pastry/svitoch

Do autora tematy Ty potrzebujesz taką ilość, że Tobie nie opłacą się kombinować gdzie taniej. Bo to bardzo, bardzo mala liczba, Najlepiej znajdź na rynku czekoladki jakie Tobie pasują, jak będziesz mieć cukierki wystarczy tylko zamówić opakowania i tyle. 2000 szt to ręcznie można pozawijać, można wymyślić jakieś oryginalne opakowanie tu już ograniczeń nie ma po za dopuszczeniem opakowań i farb to styczności z produktami spożywczymi. To bardzo ważne bo wiele typów farb drukarskich zawierają metali ciężkie.

Kiedyś dostałem od jednej firmy hostingowej czekoladki i od razu zauważyłem ze czekoladki tradycyjne,a opakowanie robione było już pod tą czekoladkę osobno. I wyglądało to spójnie i ładnie.

Witam,

Dzięki za odpowiedzi.
Nie zależy mi na jakości druku.
Zależy mi na jakości czekoladki/cukierka.
Nie zależy mi również na cenie.

Zależy mi na tym, żeby klient zapamiętał, że w takiej firmie zjadł dobrego cukierka którego trudno gdzie indziej spotkać :)

Zamówiłem próbki od 2 firm z topów.
Tak naprawdę ciężko coś dobrać,

tylko 1 czekoladki mają to czego oczekujemy:

slodycze-reklamowe.pl/czekoladki_z_klasa-170.html

Nierozlewające się nadzieje, i nasączone alkoholem 2-3%.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gdyby ktoś kiedyś chciał podesłać jakieś namiary, to chętnie przyjmę bo temat aktualny dla nas przez cały rok.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności