Skocz do zawartości

Tło pod reklamami adsense

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Nie mogę się doszukać tej informacji w pomocy adsensu, więc pewnie nie jest to zabronione, no ale może komuś coś na ten temat wiadomo, a mianowicie:

Czy reklamy adsensu muszą być wyświetlane na białym tle, czy mogę sobie pod nie wstawic jakies tło? Zdjęcia nie chcę dawać, ale jakąś tapetę reklamową, czy jakiś gradietn z jakimis konturami mapy świata - coś w tym stylu. Oczywiscie bez głupich napisów i strzalki "kliknij w reklamę"

Grzebanie w kodzie reklam jest mocno ograniczone. Wydaje mi się (na 99 %), że nie ma możliwości wstawiania własnego tła, poza możliwością zmiany koloru tła (jednolitego).

Sekunde, bo nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy.

Ja mam na myśli coś takiego jak na przykład jest na onecie - o tu: https://wiadomosci.onet.pl

Tło jest sobie niebieskie, jakaś delikatna tekstura w postaci kontynentów i na tym wisi biała reklama. Chcę zrobić tak samo, wstawić reklamę miedzy menu a contentem strony gdzie tło będzie kolorowe, albo niebieskawe jak tutaj czy tez jakis delkatny rysunek w tle.

Do czegoś takiego trzeba grzebać w kodzie reklamy?

Chcę zrobić tak samo, wstawić reklamę miedzy menu a contentem strony gdzie tło będzie kolorowe, albo niebieskawe jak tutaj czy tez jakis delkatny rysunek w tle.

to zabawa w css, ustawiasz miejsce w którym chcesz wyświetlać reklamę i już

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności